Mesec u Ribama uvek donosi jačanje duhovnog života a pravićemo osvrt i na religiju. Mnogi će ovih dana govoriti o tim temama.

Takođe, Mesec u Ribama ukazuje i na bolesti, lekare ili epidemiju, pa će se mnogi osetiti malaksalo i prehlađeno ali još više će postajati nekakav strah koji će vas spontatno osvojiti. Zbog toga, gledajte da sačuvate neki svoj mir. Izbegavajte vesti koje, ruku na srce, više i ne liče na vesti koje su nekada bile i neuke ljude  koji šire paniku. Najveće zlo je neznanje i neinformisanost! Zbog toga će vam delovati kao da je ceo svet poludeo.

Leškarite, spavajte, skuvajte vino, pustite muziku, pročitajte knjigu, odgledajte film, prošetajte…ima puno lepih stvari u kojima možete uživati.

Ovo je dan u kojem vam mogu biti obelodanjene neke tajne ili kada možete nešto saznati.

Nedelja je solidan dan koji donosi prijatne kontakte i razumevanje među ljudima. Iskoristite ga da se opustite i odmorite. Veče povećava kontakte sa prijateljima. Oslušnite svoje ideje jer se mogu pokazati kao izvanredne ali obavezno ih zadržite za sebe!

Ponedeljak započinje sa tranzitom Mesec trigon Merkur što je povoljan aspekt koji donosi povećanu komunikaciju, odlazak u kupovinu, kontakte sa komšijama, obavljanje tekućih poslova, kraća putovanja a povoljno je vreme i za učenje, spisateljstvo, govorništvo i korišćenje mentalnih kapacaiteta. Sjajan odnos I sa decom koja mogu biti poslušna mada neka se mogu prehladiti.

Popodne pazite da ne zaboravite nešto važno. Pospanost.

Utorak ujutru ustaćete optimistični i raspoloženi. Imaćete jako lepe odnose sa svojim okruženjem a očekujte i pojačane kontakte sa voljenom osobom.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS? Preporuka je da čitate predikcije za vaš znak i podznak:

OVAN – Skloni ste prehladi.

BIK – Prijateljima je potrebna vaša pomoć. U ponedeljak pazite da ne prespite.

BLIZANCI – Ne pričajte drugima svoje tajne.

RAK – Očekuje vas poslovni uspeh. Dobijate pohvale.

LAV – Pomalo ste sumnjičavi. Vesti iz daleka.

DEVICA – Partner želi da vam se poveri. Bliskost.

VAGA – Tajna na poslu.

ŠKORPIJA – Razmišljaćete o ljubavi. Moguć kontakt ili susret.

STELAC – Brinete o jednom članu porodice. Raspremite kuću.

JARAC – Stiže vam dobitak.

VODOLIJA – Želite da pomognete drugome u nevolji ali ne volite da vas iskorišćavaju. Dobitak.

RIBE – Mnogi će vas se setiti ova dva dana. Bićete u elementu.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *