Ruski pisac Maksim Gorki jednom rekao „ Ono što veruješ, to postoji“. Upravo znak Riba govori o verovanju, u svakom smislu te reči. Ovo je znak mašte, iluzija, znak koji se klacka na rubu snova i jave, ovo je znak koji veruje da tamo nešto postoji, da se „to nešto“ nalazi u njemu samom ili pak u iskri oka voljene osobe.

Svesno ili nesvesno, tražimo znak pomoću kojeg ćemo biti sigurni da smo na pravom putu. A znakovi su svuda oko nas i pazite da ih ne propustite.

Ponekad, da bi dobili odgovore na neka pitanja, potreban vam je mir i tišina. Zato se osamite, otiđite negde gde ćete moći da čujete samo svoje misli ili zaćutite na tren, dva.

Neki se tokom ova dva dana mogu osetiti umorno i pospano, drugi mogu biti prehlađeni i skloniji virusnim infekcijama. Četvrti mogu brinuti i posezati za raznim tableticama za smirenje, cigaretama ili drugim opijatima. No, ništa od toga neće moći da pobedi vaš strah do vi sami.

Znak Riba  predstavlja hotele i turizam, pa se neki mogu opredeliti da ovaj vikend provedu na nekoj od turističkih destinacija.

Subotu ujutru (16.1) započinjete energični i raspoloženi za obavljanje posla. Ukoliko vam treba pomoć, obratite se muškarcu kojeg ste nedavno upoznali. Pazite da nešto ne zaboravite pa da imate problema zbog toga.

Sredina dana donosi iznenadne promene. Kontakti sa prijateljima i veoma inteligentnim osobama. Noviteti. Tokom popodneva i večeri očekujte prijatne kontakte, lepe vesti, dobitke i kompromis.Kontakti sa voljenom osobom. Romantično raspoloženje. Mogući su i tajni ljubavni susreti.

Nedelja ujutru i prepodne (17.1) je predviđena za spavanje i izležavanje u krevetu. Ukoliko budete dogovarali susret sa ženskom osobom, može doći do odlaganja.

Uveče će se povećati privlačnost među supružnicima i parovima, pa očekujte jedne lepo i romantično veče. Ako hoćete da obradujete voljenu osobu, priuštite joj jednu masažu.


KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?

OVAN – Ne verujte baš u sve što čujete.

BIK – Prijatelji vas zamaraju svojim problemima ali shvatite da oni možda nemaju nikog osim vas.

BLIZANCI – Nije lepo ako se predstavljate u nekom drugom svetu.  Umetnička crta.

RAK – Poslovni uspeh i rešenje problema. U dalje ste u senci moćnijih od vas.

LAV – Prolazna ljubomora zbog dezinofrmacija. Uživajte u omiljenom filmu ili seriji.

DEVICA – Posvetite se samo partneru jer se on oseća usamljeno bez vas.

VAGA – Potreban vam je odmor jer vam je koncentracija opala. Čuvajte zdravlje.

ŠKORPIJA – Osećate veliku duhovnu povezanost i počinjete da verujete u sudbinu.

STRELAC – Lopovi su svuda okolo. Nemojte ih dozivati sa svojim nepromišljenim ponašanjem.

JARAC – Možete imati pogrešan poziv. Ne kupujte ništa jer se možete prevariti.

VODOLIJA – Stiže vam dobitak.  Prisustvo drage osobe vas čini smirenim.

RIBE – Ovo je vaš vikend jer će vas se mnogi setiti a možda i zatražiti neki vid pomoći. Susreti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *