Mesec u Ribama donosi pojačanu emotivnost i potrebu da pomažemo drugim ljudima. Svako dobro delo se u ovim danima posebno vrednuje pa gledajte da ponesete svoj magični štapić sa sobom.

Nekome može puno značiti vaša pomoć, pažnja ali i sam razgovor posebno ako je osoba usamljena. Mnogi se mogu osetiti nesigurno a slaba psiha može prestavljati pravi problem. Ukoliko poznajete takvu osobu obavezno joj preporučite psihološko savetovanje ili posetu duhovnom licu (kroz religiju).

Treba biti obazriv jer ovaj tranzit donosi i puno nerazumevanja, moguće su razne greške, prisutna je zaboravnost ali i nemarnost.

Tranzit je sjajan ako planirate da ga iskoristite u umetničke svrhe ili ako se bavite kreativnim poslom. Maštovitost vam neće manjkati.

Privlačiće vas teorije zavera, sve ono što je na ivici jave i sna i serije poput “Zone sumraka”, “Dosije X” i slično. Mogu vas interesovati druge civilizacije tj. vanzemljaci, misterije, nestanci, priče sa one strane sveta, tajna društva i organizacije.

Tokom srede prepodne (5.8) imaćete sreće da završite sve na vreme a i veliku pomoć drage osobe u toj realizaciji. Mogući su novčani dobici. Prijatno društvo i smirenost.

Veče donosi promene i moguće kontakte sa prijateljima. Neće vam nedostajati novih ideja kako bi rešili problem. Promena planova. Prijaće vam nešto drugačije. Probajte nešto novo.

U četvrtak (6.8) negde u sredini dana nas očekuju pozitivne promene i dešavanja koja vas mogu iznenaditi. Imaćete osećaj kao da vas neko gleda odozgo i brine o vama. Neke očekuju kontakti sa ljudima iz daleka.

Veče donosi umor, pospanost, zabrinutost a neki se mogu osetiti jako loše. Ukoliko budete osetili vrtoglavicu ili mučninu, to je zbog ovog tranzita. Obratite pažnju na to da vas neko ne špijunira ili proverava!

Petak (7.8) u jutarnjim časovima je pogodno za redovne kontrole kada je zdravlje u pitanju a i u prevozu će biti pojačane provere. 

Oko podneva možete reagovati preemotivno. Dobitak ćete vrlo brzo potrošiti.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Prijaće vam neka vrsta relaksacije i odmora.

BIK – Samoća ume da bude veoma inspirativna za vas. Ne zaboravite na molitvu!

BLIZANCI – Volite prijatelje sa kojima možete da pričate o svemu a koji vas neće pogrešno razumeti.

RAK – Uspeh na poslu. Zapaženi rezultati.

LAV – Neki od vas mogu planirati odlazak na more. Oni drugi mogu očekivati kontakt sa osobom iz inostranstva.

DEVICA – Sa partnerom imate jako lep odnos.

VAGA – Umete da budete veoma pažljivi prema kolegama sa posla. Flert na radnom mestu.

ŠKORPIJA – Vreme je za ljubav, odmor, provod i hobi.

STRELAC – Najlepše vam je kada se vratite kući, zamračite sobu i bacite se preko kreveta.

JARAC – Čak i kada nešto prećutite to neko može shvatiti kao laž.

VODOLIJA – Stiže vam dobitak. Prijaće vam boravak u prirodi.

RIBE – Kako neko može da zaboravi takvu dušu kao što ste vi?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *