Ako se naredna 2 dana budete osećali usamljeno, znajte da je to dejstvo Meseca u Ribama, a znate kako kažu – Najjači je onaj koji se ne boji biti sam!

Upravo je samoća najbolji prijatelj umetnika i stvaralaca jer će tada kreativnost biti najjača! Iskoristite to ukoliko se bavite stvaralaštvom. Kod drugih, može doći do sumnjičavosti zbog čega ćete imati potrebu da otkrijete neke tajne i rešite enigme koje vas muče pa ćete smišljati način kako da to uradite. Upravo iz tog razloga ovo je znak tajnih službi koje će biti veoma aktivne.

Mesec u Ribama zahteva odmor, spavanje, reklasciju i mir a to može dobiti ukoliko „pobegnete“ negde gde vas niko ne poznaje, možda, bukirate neki lep hotel ili odete negde na vikend sa voljenom osobom.

U emotivnim odnosima ovaj tranzit donosi preosetljivost, romantično raspoloženje i požrtvovanost.No, pošto je Mesec u Riabama, moguća su i prijatna iznenađenja koje vam može prirediti voljeno biće ali i pojačani tajni susreti i kontakti sa osobama u koje možete biti potajno zaljubljeni.

Priredite partneru kupku, masažu i romantičnu večeru. Pronađite način kako da mu/joj udovoljite.

Posetite lekara. Prolazna zdravstvena nestabilnost.

Tokom petka (12.2) uveče Mesec u sekstilu sa Uranom donosiće pojačanu nervozu i nestrpljivost a posebno dame mogu biti osetljive i sklone promenama raspoloženja. Ovaj tranzit pre donosi iskren razgovor nego strastveno veče. Pozovite prijatelje.

Subota (13.2) će proći bez značajnijih dešavanja ali negde oko podneva možete osetiti ljubomoru i zavist. Veče vam može probuditi potrebu da pomažete drugim ljudima i da činite konkretne stvari za druge a da možda nije finansijska pomoć. Pred spavanje izbegavajte horor filmove. Pojačan aktivnost lopova i prevaranata.

U nedelju (14.2) ujutru se možete probuditi neraspoloženi i posesivni ali tokom dana će vam se raspoloženje popravljati. Učinite nešto za sebe i priuštite sebi odmor,nekakav užitak ili otiđite na ručak ili kolače.  Obradujte voljenu osobu.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Očekujete puno a dobićete malo. Odmarajte se u svom miru.

BIK –  Niste baš poverljivi prema drugima. Više volite da sve proverite sami.

BLIZANCI – Ne treba da sve pričate svojim prijateljima.

RAK – Zapaženost na poslu. Dobitak preko partnerove porodice.

LAV – Romantično raspoloženje. Partner traži potpunu predanost a ono što možete osetiti se ne ponavlja često.

DEVICA – Ovaj vikend ćete provesti sa partnerom.

VAGA – Poslovna angažovanost. Pazite na propuste.

ŠKORPIJA – Ljubavni susreti i dešavanja. Moguće su i tajne veze.

STRELAC – Možete imati goste. Sredite kuću i ulepšajte svoj raj.

JARAC – Krećete na put. Mogući su tajni susreti i pozivi.

VODOLIJA – Stiže vam dobitak.

RIBE – Ako neko zna da ugodi voljenom biću, onda ste to vi. Romantično raspoloženje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *