Svaki tranzit govori za šta je povoljan a za šta nije. Ukoliko želite da se maksimalno odmorite i opustite ovog vikenda onda vam zvezde preporučuju da se naspavate, izležavate, pa čak i da ne ustajete iz kreveta. Pidžama parti ili da većinu vremena provedete u bade mantilu ili kućnom ogrtaču može delovati ralaksirajuće na vas i vratiti vam izgubljenu energiju.

Neki od vas mogu organizovati kraću vikend turu, promeniti svoju sredini i sebi priuštiti neki vid reklasacije. To može biti kupanje u bazenu, sauna, tursko kupatilo ili masaža.

Pravo je vreme da se posvetite jogi illi meditaciji. Treće će zanimati bioenergija ili feng-šui.  Ako ne možete da sebi priuštite ništa od ovoga gledajte da se osamite i slušate muziku. Prijaće vam i ples.

Kako bilo, cilj ovog tranzita je da se odmorite i reklasirate.

Ali, biće i onih koji će imati odrađene strahove, pa i razne psihološke krize a za takve je najbolji savet da potraže stručnu pomoć.

Znak Riba ukazuje i na sve oblike zavisnosti pa će tokom ovog vikenda mnogi upotrebljavati narkotike.

Tokom subote (19.12) uveče možete biti preosetljivi pa sve shvatati previše lično. Pokažite partneru vašu romantičnu stranu. Vodite računa da se ne prejedate jer ćete zbog toga loše spavati. Prijatno društvo.

U noći između subote i nedelje možete imati lošiji san ili ćete kasno zaspati.

Nedelja (20.12) je predviđena za spavanje i relaksiranje. Mogući su tajni susreti i pravljenje tajnih planova. Neki od vas se mogu posvetiti religiji, otići do Crkve, manastira i slično.

U ponedeljak (21.12) u prepodnevnim časovima možete osetiti ljubomoru zbog neiskrenosti bliske osobe. Nešto zahteva transformaciju. Tokom popodneva i večeri možeti imati konakte sa suprotnim polom a neki mogu ostvariti tajnu ljubavnu vezu.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Bićete zaboravljeni od svih. Ili vas izbegavaju zbog nervoze.

BIK – Učinite dobro delo i osetićete se mnogo bolje.

BLIZANCI – Prijatelji očekuju vašu podršku. Sačuvajte tajnu.

RAK – Uspeh na poslu. Kreativni ste i maštoviti. Iskoristite to.

LAV – Obradovanje preko osobe iz daleka.

DEVICA – Posvetite se partneru kojem je potrebna vaša pažnja.

VAGA – Poslovni planovi. Moguća je prolazna zdravstvena tegoba.

ŠKORPIJA – Ljubavna dešavanja i susreti.

STRELAC – Očekujete goste. Raspremite kuću.

JARAC – Moguće je kraće putovanje. Prijalo bi vam da odete negde ili se prošetate.

VODOLIJA – Stiže vam dobitak ili poklon.

RIBE – Relaksirajte se uz muziku. Uživajte u svojim hobijima i svom slobodnom vremenu.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *