Svaki tranzit je povoljan za određene stvari a nepovoljan za druge. Iz tog razloga ih pratimo da bi predupredili mogućnost neželjenih događaja i iskoristili nebeske tranzite na najbolji mogući način.

Bez obzira u kojem ste znaku rođeni i gde se nalazi vaš natalni Mesec, osetićete nadolazeću energiju određenog znaka, pa tako u toku tranzita kroz znak Riba možemo se osetiti pospano, zamišljeno, sneno a neke osobe mogu imati i simptome bolesti, osetiti mučninu i vrtoglavicu, pa dan provesti u krevetu. Ovo je dan kada možete imati određene strahove zbog čega je potrebno da jačate svoju psihu ili da se edukujete na temu psihologije kako bi ih otklonili. Nije strašno, na zapadu se čak i preporučuje, da potražite pomoć psihologija koji vas može dati valjane savete.

Bićete sumnjičavi a igrom slučajnosti možete čuti ili videte nešto što bi trebalo da zadržite samo za sebe da bi to, u jednom momentu, mogli da iskoristite kao “kec iz rukava”. Nekada je najbolje “praviti se lud”.

Velika senzibilnost, duboka osećanja, žrtvovanje i osećaj potpune duhovne sjedinjenosti je ono što nam donosi ovaj znak u emotivnom odnosu. Drugi će biti skloni tajnom flertu ili tajnim susretima.

Idealan dan za umetnička stvaralaštva.

Prijalo bi vam kupanje na moru ili bazenu.

Tokom utorka (1.6) Mesec u konjunkciji sa Jupiterom donosi povoljnosti i osećaj bezrbrižnosti, kontakte sa strancima i veće dobitke. Greške se mogu ispraviti a situacija preokrenuti na bolje. Veće kupovine a možda sebi priuštite i nešto što je skupo. U večernjim časovima će vam prijati opuštanje uz film.

Sreda (2.6) ujutru počinje sa neslaganjem i tenzijom. Ukoliko neko bude odbio u nečemu, to kod vas može izazvati sumnju i nepoverenje. Manje “bele laži” u odnosima koje će druga strana lako prepoznati.

U prepodnevnim časovima dolazi do promena planova. Imaćete brzinu da završite neophodne poslove. Ženske osobe će biti nervozne.

Četvrtak (3.6) u jutarnjim časovima pazite da ne prespite ako imate neki važan sastanak. Vodite računa i o tome da nešto važno možete zaboraviti. Problemi u saobraćaju. Tokom sredine dana, imaćete dovoljno volje da završite započete poslove. Pomoć muškarca.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN –  Platili ste školu pa sad znate kako da se postavite. Pokažite da ste majstor svog posla!

BIK – Kontakti sa osobom koja živi na drugom kraju planete.

BLIZANCI – Prijatelji imaju iznenađenje za vas.

RAK – Ovo je period uspeha i prosperiteta. Moguć je i poslovni napredak.

LAV – Stiže vam dobitak kojem se niste nadali.

DEVICA – Sjajano vreme za partnerske odnose. Bliskost i požrtvovanost.

VAGA – S lakoćom prilazite poslovnim zadacima i uživate dok radite. Rasterećeni ste i nigde ne žurite.

ŠKORPIJA – Vreme je za ljubav. Bićete opijeni mirisima koji vas navode na zaljubljivanje. Sreća preko dece.

STRELAC – Najsrećniji ćete biti u krugu svoje porodice. Sada možete realizovati neke planove vezane za radove u domaćinstvu.

JARAC – Stiže vam finansijska pomoć ili dobitak.

VODOLIJA – Pozitivno utiče na druge ljude i zbog toga ste neprestano okruženi osobama koje žele da budu blizu vas. Nova poznanstva i prijateljstva.

RIBE – Ovo je vreme za nove vidike, širenje znanja i usavršavanja. Sreća u igrama na sreću.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *