Ovo je period umetničkog nadahnuća. Bićete smireni i želećete da se duhovno uzdignete od svih ovozemaljskih problema zbog čega će mnogi imati mogućnost da dosegnu neke visine i životne inspiracije o kojima nisu sanjali. Više pažnje ćemo obraćati na ljude koji posebuju neke umetničke talente ili na one koji se bave hobijem koji je u tesnoj vezi sa umetnošću i kreativnošću.

“Pucajte na mesec. Čak i ako ga promašite, završićete među zvezdama”. Ne sumnjajte u svoje talente i ne čekajte da vas drugi pohvale da bi znali da ste na pravom putu. Znaćete da je ono što radite prava stvar za vas ako ste vi time zadovoljni.

 Ovaj tranzit govori i da ćemo imati priliku da budemo od koristi i da pomognemo osobama kojima je pomoć neophodna. Činite dobra dela.

Ako ste prethodnih dana bili nervozni ili pod stresom, pod uticajem Meseca u znaku Riba, postaćete opušteniji a samim tim želećete da sav taj disbalans nadoknadite kvalitetnim snom.

Naspavajte se i priušite sebi neki vid relaksacije, masažu, velnes, plivanje i slično. Otiđite na kupanje, rezervišite more, posetite Banju ili otiđite u vikendicu.

Idealni su dani za krečenje, farbanje, slikanje…za sve radove sa valjkom i četkicama.

Posetite bolesnu osobu.

Otiđite kod lekara.

Tokom ove večeri (ponedeljak 28.6) osetićete dobru energiju. Krupnija ženska osoba vam može biti od velike pomoći. Sreća.

Utorak (29.6) prepodne započinje u dobrom raspoloženju. Uspećete da zavšrite većinu svojih obaveza. Podrška autoriteta. Skladni odnosi među supružnicima.

U popodnevim i večernjim časovima se obratite osobi koja vam može racionalno predočiti situaciju u kojoj se nalazite. Potreban vam je neko sa vizijama i izraženim šestim čulom. Nestrpljivost. Potreba da budete nezavisni i slobodni. Budite iskreni. Kontakti sa prijateljima.

Sreda (30.6) je dan predviđen za greške i iluzije. Nećete shvatiti sve što se dešava oko vas. Najbolje je i da se ne trudite. Povećana upotreba narkotika i susreti sa raznim “ludacima”.


ZA NAJTAČNIJE PREDIKCIJE ČITAJTE PROGNOZE ZA ZNAK I PODZNAK:

OVAN – Što budete tajanstveniji to će biti bolje za vas.

BIK – Obradovanje preko prijatelja i sticanje jednog novog prijateljstva.

BLIZANCI – Poslovni uspeh. Širenje posla.

RAK – Mo guće je planiranje putovanja u inostranstvo.

LAV – Stiže vam dobitak kojem se niste nadali. Moguća je naplata osiguranja ili premije.

DEVICA – Bićete bliski sa partnerom. Uspeh u poslovnoj saradnji.

VAGA – Posvećeni ste poslu. Moguće su zdravstvene poteškoće.

ŠKORPIJA – Aktivno polje ljubavi donosi vam mogućnost tajnih ljubavnih susreta. Neke Škorpije će biti neverne.

STRELAC – Srećne okolnosti u domu i preko porodice.

JARAC – Neke stare navike ne umete tek tako da prekinete. Pazite da vas partner ne proverava jer možete upasti u nevolju.

VODOLIJA – Stiže vam nekoliko manjih dobitaka.

RIBE – Dopustićete samo bliskim ljudima da vas bolje upoznaju. Ispričajte svoju tajnu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *