Ovaj mesec je pravi zanesenjak. On živi za ljubav i njega hrane emocije koje ga postiču da stvara umetnička i remek dela kojima će se svi diviti. Pod uticajem najdubljih osećanja, koja su često utkana sa nitima tuge i čežnje, osetićete duhovnu povezanost sa bliskom osobom a mnogi će biti uvereni i da je sama sudbina umešala prste i namestila da se dvoje ljudi, poput vas, sretnu pod istim nebom.

Neke nestvarne impulse možete pripisati podršci neba, anđeoskom uticaju ili sudbini.

Pred nama su dva dana u kojima je dobro činiti humana dela i pomoći drugome u nevolji. Takođe, pravo je vreme da posetite lekara u redovnim pregledima a neki mogu osetiti i zdravstvene tegobe pa je potrebn oprez.

Mnogi će biti tajanstveni a i vi sami ćete imati potrebu da nešto sakrijete ili sačuvate samo za sebe. Ova dva dana donosi i puno špijuniranja,lažnih informacija i nepovrenja. Ipak, nemojte se plašiti jer neko živi život a neko čeka sudbinu!

U ljubavnim vezama može doći do tajnih ljubavnih susreta.

Prijao bi vam svaki vid relaksacije i uživanja u tišini.

Tokom ponedeljka (28.9) u večernji časovima dolazi do povećane komunikacije među ljudima. Mnogi će krenuti u prodavnicu u večernjim časovima ili će baš u tom periodu krenuti da obave nešto što su zaboravili. Zanimljivi susreti, pozivi a moguća je realizacija putovanja. Pravo je vreme za učenje.

Utorak (29.9) oko podneva je pravo vreme da ubrzano završite sve svoje obaveze a mnogi će se iznenaditi kako nigde nema gužve. Moguće su izmene koje će vam prijati ili pomeranje termina. Susret sa prijateljima.

U večernjim časovima muškarci glatko mogu odbiti damu, devojku ili ženu.

Sreda (30.9) u ranim jutarnjim časovima, pre zore, imaćete najviše sreće. Pazite da ne zaboravite nešto važno ili ne prespite ovog jutra. Kontakti sa ljudima na drugim kontinentima.

Popodnevni časovi donose susrete sa starijim osobama ili starim poznanicima. Možete osetiti i prolazno neraspoloženje ili nekakvu vrstu nesigurnosti i zabrinutosti. Stabilnost i pouzdanost.


KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?

OVAN – Oprez! Morate naučiti da kažete ne. Neki od vas mogu imati bolove u leđima ili upalu mišića.

BIK – Ako već nekome pomažete, nemojte da se hvalite o tome.

BLIZANCI – Zabrinuti ste za prijatelje koji nikako da nauče i isprave svoje greške.

RAK – Očekuje vas poslovni uspeh i napredak.

LAV – Stiže vam manji dobitak. Vesti iz daleka.

DEVICA – Sumnjičavi ste na sve i svakoga, a partner vam je trenutno pod najvećom lupom.

VAGA – Moguć je flert u radnom okruženju. Ne osećate se najbolje.

ŠKORPIJA – Pravo je vreme da zakažete sastanak. Ljubavni susret.

STRELAC – Raspremite kuću jer vam mogu doći gosti.

JARAC – Iako ste poznati po tome da znate da održite reč, to ne znači da ne umete da slažete.

VODOLIJA – Stiže vam dobitak.

RIBE – Mnogi će vam se obratiti i tražiti neku vrstu saveta ili pomoći. Nemojte se nuditi sami da pomažete jer će vas manje ceniti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *