Tokom naredna dva i po dana osetićete da ste postali obazriviji prema drugima ljudima. Više ćete voditi računa o tuđim potrebama i osećanjima, gledajući da svakome pomognete. Možete osetiti i jedno jedinstvo jer ćete imati slične probleme i izazove.  

Bićete veoma brižni prema roditeljima a deci će takođe biti potrebna posebna zaštita i majčina ljubav. Stoga, možemo zaključiti da ovaj tranzit donosi povećane kontakte sa ukućanima a najviše na relaciji – majka – dete, dete – majka, bez obzira o kojoj se generaciji radi.

Mesec u Raku je povoljan da se posvetite domu, da raspremite kuću, kupite nešto za dom čime ćete oplemeniti životni prostor, dok neki od vas mogu imati goste. Ukoliko tražite stan, sad imate šanse da pronađete nešto odgovarajuće.

Dame će biti preosetljive i uvredljive pa lako mogu briznuti u plač. Tokom ovog tranzita treba biti brižan prema drugim ljudima jer će se mnogi osetiti teskobno i tužno.

Prijaće vam domaća hrana, tj. nešto kuvano poput supe ili čorbe. Pijte dosta tečnosti.

Vesti iz Amerike.

Tokom četvrtka (5.11) Mesec će oko podneva biti u sekstilu sa Uranom. Ovaj tranzit donosi promene i novosti preko članova porodice. Moguće su i manji noviteti u kući. Ženska osoba vas može požurivati, doći ranije ili promeniti plan u poslednjoj sekundi.

U popodnevnim i večernjim časovima možete biti lenji da se pokrenete. Više će vam prijati ako sa partnerom ostanete u kući a i oni koji nisu u braku mogu pozvati voljenu osobu kod sebe u goste. Veče donosi skladne muško – ženske odnose. Razumevanje.

Petak (6.11) prepodne rano ujtru neki od vas mogu imati zdravstvene poteškoće ili ih može probuditi nekakav bol. Jutro započinjete nervozno i rasejano a i ljudi koje ćete sretati će biti nervozni i spremni da se na nekog brecnu.

Oko podneva možete očekivati pomoć ženske osobe iz porodice a u poslepodnevnim časovima možete osetiti ljudski nemar i sebičluk. Napravite kompromis. Problem sa mlađom ženskom osobom iz porodice koja vas može odbiti ili imati problem koji će preneti i na vas.

U noći između petka i subote (7.11) neke osobe će biti toliko razočarane i povređene da će hteti da prekinu svaki vid komunikacije sa osobom koja je taj bol prouzrokovala. Blokiranje na društvenim mrežama biće učestala pojava tokom petka i subote.


KAKO ĆE OVAJ TRANZIT DELOVATI NA VAŠ ZNAK? Preporuka je da pročitate predikcije za vaš znak i podznak:

OVAN – Porodica od vas očekuje da im pomognete.

BIK – Poziv rođaka i bliže familije. Petak ćete želeti da provedete u kući.

BLIZANCI – Stiže vam manji dobitak. Kraće putovanje.

RAK – Previše primate k srcu sve što se dešava oko vas. Preosetljivi ste.

LAV – Pravite jednu grešku a najveća će vam biti to što ne umete da se izvinite.

DEVICA – Kontakti sa prijateljima i njihova podrška.

VAGA – Sve što uradite i kažete može imati uticaja na vašu karijeru, zato oprez.

ŠKORPIJA – Kontakti sa inostranstvom. Grandiozni planovi.

STRELAC – Vratite dug koji imate. Ljubomora.

JARAC – Partner očekuje da mu se posvetite ali kada nešto radite na silu onda baš to nećete. Pogoršanje odnosa.

VODOLIJA – Posvećni ste poslu. Nove obaveze.

RIBE – Lako možete prekinuti jedan stari odnos koji vas je gušio i sputavao.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *