Ovaj tranzit će nam doneti više razumevanja prema drugim ljudima. Bićete saosećajni i prosto nećete moći da ostanete nemi i gluvi na tuđe probleme. Emotivnije ćete reagovati u svakoj situaciji a neke lične životne lekcije vas mogu omekšati i raznežiti. Gledajte da svakome pomognete i izađete u susret. Svi smo mi ljudi i svi imamo dobre i loše momente. Svi imamo dobre i loše osobine.

A kako najbolje da razumete ljude?

Sednite negde i posmatrajte ih. Neka vam to bude lekcija za naredna dva dana. Pratite ih šta rade, kako se ponašaju, šta ih interesuje, kakav stav zauzimaju, šta je to što ih pokreće. Razmišljajte o tome. A onda, prošetajte. Pogledajte u sva ta lica koja vam dolaze u susret. Pogledajte svakoga u oči. Šta vidite?

Mesec u Raku donosi pojačane kontakte sa porodicom. Ženske osobe će biti posvećene ženskim članovima porodice i domaćinstvu a muškarci svojim ženama ili majkama.

Ako tražite stan, prodajte ga ili želite da ga kupite, tokom ova dva dana možete rešiti pitanja nekretnine. Raspremite kuću i dovedite sve pod konac jer je Mesec u Raku najpovoljniji za to.

Ponedeljak (25.5) je pogodan za posao, nove projekte i nove početke. Ovaj dan donosi dosta obaveza a možda i težih poslova koji će vas umoriti. Popodne je povoljno i za promene koje je moguće realizovati. Kontakti sa prijateljima. Iskoristite mogućnost da budete brzi u obavljanju posla, pa čak i da neke obaveze završite unapred.

Utorak (26.5) oko podneva Mesec u trigonu sa Neptunom donosi brigu o ženskoj osobi, pospanost, lošiju koncentraciju, kreativnost i maštovitost, tajnovitost a ukoliko ste kući, možete nešto prati ili ribatu u ovom periodu.

Tokom večeri Mesec u opoziciji sa Plutonom donosi ljubomoru ženske osobe koju nikako ne možete da sprečite jer šta god uradite ili kažete biće pogrešno. Ženska osoba vas može odbiti u krevetu. Seksualne frustracije.

Ukoliko budete gledati film u kasne sate, lako se možete uspavati i prekinuti ga na pola. Neostvarene želje.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Imaćete potrebu da nešto promenite u svojoj kući. Mogući su nenadani gosti.

BIK – Kraće putovanje je u izgledu. Javite se jednoj osobi iz porodice koja vas očekuje.

BLIZANCI – Stiže vam dobitak kojem ste se nadali.

RAK – Bićete veoma temperamentni i nestrpljivi da sve završite što pre.

LAV – Moraćete da objasnite nešto vašim prijateljima.

DEVICA – Lako se možete sprijateljiti sa novom osobom.

VAGA – Manje promene na poslu. Uspeh.

ŠKORPIJA – Osoba iz daleka ima zanimljiv predlog za vas.

STRELAC – Pravite nova zaduženja.  Ljubomora muške osobe.

JARAC – Mesec u vašem polju partnerstva govori da vas na tom polju očekuje najviše dešavanja. Partner može promeniti posao.

VODOLIJA – Hvatate se u koštac sa gomilom obaveza koje vas očekuju. Takmičarskog ste duha.

RIBE – Ljubavna dešavanja. Jedna osoba lako može u vama pokrenuti bujicu strasti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *