Mesec uvek utiče na dnevna dešavanja i prateći njegovu putanju kroz sazvežđa možemo odrediti šta je fokus određenih dana, samim tim se može predvideti i šta nas očekuje a s obzirom da Mesec pravi aspekte sa drugim planetama, onda su te predikcije još pouzdanije.

Znak Raka je znak doma i porodice. Pojačani kontakti sa najbližim osobama iz porodice (majkom, sestrom, tetkom), sređivanje kuće (čišćenje, usisavanje, prepikavanje) je ono što može obeležiti i vaš dan, još ako su vam se najavili i gosti, razlog više, da sve u vašem domu bude cakum – pakum.

Ukoliko tražite stan sada se možete pozabaviti tim pitanjem jer ćete imati više uspeha da pronađete nešto što vam odgovara. Planiranje kupovine nekretnine ili prodaje. Investicije u nekretnine.

Imaćete više razumevanja za druge ljude i bićete osetljiviji nego inače. U emotivnoj vezi možete biti veoma brižni prema partneru.

Tokom subote (18.7) popodne Mesec će biti u konjunkciji sa Merkurom što donosi pojačanu komunikaciju sa širom i užom familijo. Pravo je vreme za susrete sa rođacima i najavu posete. Prijaće vam pažnja mlađih osoba. Moguća je realizacija kraćeg putovanja. Prošetajte se pored vode, jezera ili reke. Čitanje. Učenje. Istraživanje.

Nedelja (19.7) donosi neočekivane predloge i dešavanja. Neki se mogu probuditi ranije ili čak imati određene obaveze tokom ovog dana. Mogući su kvarovi u kući. Promena planova zbog čega ćete biti ljuti i primorani da ostanete kući.

Uveče su mogući srećni preokreti. Povoljne okolnosti.

Ponedeljak (20.7) može započeti tako što ćete shvatiti da ste nešto zaboravili kod kuće. Pospanost. Tokom popodnevnih časova treba biti posebno obazriv. Mogući su razni problemi, zastoji, odlaganja, neraspoloženja ali i nepovoljne vesti koje će vam pokvariti dan. Računajte i da su moguće razne provere i kontrole.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Mogući su gosti u kući. Problemi sa decom.

BIK – U izgledu je kraće putovanje. Poslovni neuspeh i moguć problem sa šefom.

BLIZANCI – Stiže vam dobitak.

RAK – Ponovo planirate da kupite neku stvarčicu za kuću.

LAV – Oprez. Moguć je neuspeh. Možete biti odbijeni. Čuvajte se virusa.

DEVICA – Sa prijateljima delite svoje brige. Vesti.

VAGA – Poslovni uspeh i posvećnost poslu. Prijatelji će doživeti nepriliku ili razočaranje.

ŠKORPIJA – Kontakti sa inostranstvom ili planiranje putovanja.

STRELAC – Teško je ugoditi svima bez obzira koliko se trudili. Ljubomora.

JARAC – Šta god da se desi, razmislite da li ste pravedni i da li ste ispravno postupili.

VODOLIJA – Ne možete uticati na partnera. Tako je – kako je. Uzmi ili ostavi. Poslovne obaveze.

RIBE – Moguća su ljubavna dešavanja. Posebno mlađe osobe mogu očekivati promene na tom polju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *