Ovaj tranzit budi emocije. I najmanja sitnica vas može razgaliti, obradovati ali i rastužiti. Emocije vam mogu i varirati poput godišnjih doba – da ujutru ustanete raspoloženi, popodne da budete zabrinuti a uveče tužni i obrnuto. Na vas će dosta uticati i ljudi jer nećete moći da zatvorite oči i ne primećujete neke stvari.

Znak Raka povećava  nacionalnu pripadnost pa će neke vaše akcije biti vođene iz ljubavi prema svom narodu i svojim precima. Samim tim, taj osećaj će vas okrenuti i ka sopstvenoj porodici u kojoj ćete se osećati najsgurnije.

Ovaj tranzit povećava kontakte sa članovima porodice a najpre sa majkom, suprugom, sestrom, snajkom itd, itd.  Ne kaže se uzalud „ Žena je stub porodice“.

Vodite računa o tome da pokažete svoja osećanja i svoje emocije jer ako to ne radite, gutate sve u sebe i time pravite pogodno tlo za najteže bolesti. Verujte ljudima i budite dobri jedni prema drugima!

Kiša. Prijaće vam boravak pored jezera.

Tokom subote (15.8) preko celog dana osetićete pozitivno dejstvo Meseca u Raku koji će biti na nebu zajedno sa Venerom. Ovo je tranzit koji donosi srećne trenutke, sklad u porodici, jačanje emotivnih i duhovnih veza a muškarci mogu biti posebno nežni prema ženskom polu. Sjajno je vreme za regulisanje pitanja vezanih za stambene probleme.  Pomoć ženskih osoba. Moguć je dobitak.

Tokom večeri dolazi do promena planova i susreta sa prijateljima.

Nedelja (16.8) u prepodnevnim časovima može doći do odlaganja putovanja u inostranstvo. Vodite računa o prevelikim očekivanjima a pazite da ne nepravite veće troškove. Nije pogodno vreme za veće radove u kući.

Oko podneva možete biti zabrinuti a neki umorni i pospani.

Veče donosi neraspoloženje, ljutnju, osvetoljubivost i lošije odnose među ljudima. Ako vidite da je neko nervozan, bez obzira da li je muškarac ili žena, sklonite se.

Loš san između nedelje i ponedeljka.


OVAJ TRANZIT ĆE UTICATI I NA VAS. EVO ŠTA MOŽETE DA OČEKUJETE:

OVAN – Mogući su gosti u domu. Uspešno rešavanje stambenog pitanja.

BIK – Javite se mlađoj ženskoj osobi, rođaki ili sestri. Kraće putovanje.

BLIZANCI – Stiže vam dobitak.

RAK – Bićete veoma opušteni tokom subote. U nedelju vas očekuju obaveze.

LAV – Subotu iskoristite za odmor. Dobro, neki će je iskoristiti za tajne ljubavne susrete. Nedelja donosi ozbiljne razgovore i dogovore.

DEVICA – Ako već planirate susret sa prijateljima gledajte da to bude u subotu.

VAGA – Poslovni uspeh. Dobijate pohvalu.

ŠKORPIJA – Vreme je za planiranje putovanja u inostranstvo.

STRELAC – Stiže vam dobitak. Podrška preko majke ili sestre.

JARAC – Obradovanje je moguće preko partnera. U nedelju se pozabavite redovnim aktivnostima.

VODOLIJA – Srećne okolnosti na poslu ili preko kolega. U nedelju su moguće prolazne zdravstvene tegobe.

RIBE – Ljubavni kontakti i udvaranja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *