Evo nam tranzita koji govori da je vreme da se posvetimo domu i porodici. S obzirom da nam se približava Nova godina, ovaj tranzit će mnogi iskoristiti za sređivanje doma (raspremanje, čišćenje,uređenje kuće), kupovinu neophodnih namirnica a dosta pažnje ćete posvetiti i svojim najbližima i njihovim željama.

Ovaj tranzit nas okreće jedne drugima. Možda nam je situacija sa pandemijom poremetila neke planove ali niko ne primećuje da smo svi dobili novu priliku za zbližavanjem sa porodicom. Zbog toga, treba da iskoristite svaki slobodan trenutak i uživate u društvu voljenih jer se uspomene stvaraju danas.

Znak Raka donosi brižnost, želju da udovoljimo voljenom biću  i nesvakidašnju nežnost. Voljenoj osobi ne sme ništa da fali.

Mnogima će biti važan kontakt očima jer pogled nepogrešivo govore i ono što mi želimo da zadržimo za sebe. Obratite pažnju na to.

Opusitite se uz čašu vina.

Tokom utorka (29.12) uveče ženska osoba može biti otvorena i direktna. Cenite nečiju iskrenost. Moguća je nesanica. Kontakti sa prijateljima.

Sreda (30.12) ujutru nije povoljna za neke važnije poslove. Ukoliko budete hteli da popričate sa autoritetom, šefom ili direktorom, teško da ćete do njega i doći. Tokom popodneva može doći do odlaganja putovanja. Treba da obavite poziv ili pošaljete poruku ili mail ali to nikako da uradite.

U noći između srede i četvrtka (31.12) bi trebalo da imate miran san ali obratite pažnju na snove.

U četvrtak (31.12) poslednjeg dana ove godine mnogi će biti nervozni a posebno žene na koje će spasti najviše obaveza pa će one najviše žuriti da završe što više obaveza i odlagati sve u poslednji čas. Moguća je ljutnja i neka vrsta nelagodnosti. Neki će imati obaveza na poslu.

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?

OVAN – Vreme je za raspremanje kuće.

BIK – Kraće putovanje. Nabavite sve što vam treba. Ne čekajte poslednji čas.

BLIZANCI – Stiže vam manji dobitak preko ženske osobe.

RAK – Kontakti sa članovima familije.

LAV – Naspavajte se. Obratite pažnju na pad koncentracije.

DEVICA – Prijatelji vas pozivaju u goste.

VAGA – Poslovni uspeh. Zapaženi ste.

ŠKORPIJA – Bićete dobro raspoloženi. Donosite značajne odluke za predstojeću godinu.

STRELAC – Stiže vam neočekivana podrška. Dobitak.

JARAC – Kontakti sa partnerom.

VODOLIJA – Poslovne obaveze. Kontakti sa kolegama.

RIBE – Preemotivni ste. Ljubavni kontakti. Kontakt sa decom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *