Ovaj tranzit u ponedeljak veče (27.4) započinje sa sekstilom između Meseca i Merkura. Ovaj tranzit je povoljan da se tokom večeri čujete sa članovima vaše porodice, da obavite razgovore i napravite planove za predstojeći period. Pojačani kontakti i sa daljom familijom.

Utorak (28.4) prepodne donosi uspeh i kontakte sa novim uspešnim ljudima preko kojih možete proširiti svoj poslovni uticaj. U partnerstvu dolazi do kompromisa i do zajedničkih odluka za budućnost koje neće biti idealne, ali će biti neophodne. U ranijm časovima vas očekuje veći uspeh.

Popodne i veče donosi probleme u vožnji, komunikaciji, možete platiti nekakvu kaznu, dobiti opomenu ali imati nesuglasice sa ženskom osobom iz porodice a zbog rizika da još više pokvarite odnos najbolje je prećutati neke stvari koje biste rekli. Prekid komunikacije. Mlađa osoba vas može odbiti. Odložite putovanje.

Sreda ujutru (29.4) govori da će vam koncentracija biti u padu i da su mogući nekakvi propusti na poslu. Učinite dobro delo i pomozite. Iskoristite maštovitost i umetnički potencijal koji imate.

Veče govori da je potreban oprez i da će vam, kako god okrenete, neko nešto zameriti. Ne možete baš svima da ugodite iako to želite.

Znak Raka na prvo mesto stavlja našu porodicu i kuću u prvi plan te će se mnogi aktivirati da ova dva dana završe obaveze u domaćinstvu, da plate zaostale račune, srede kuću ili je nečim ponove ili kontaktiraju članove porodice i dalje familije.

Bićemo veoma osetljivi na svaku vibraciju koja dolazi iz spoljašnjeg sveta a na svaku promenu možemo reagovati burnije i emotivnije nego inače. Potrebno je posebno voditi računa da nekoga ne uvredimo i da uvek razmslimo o svojim potezima i o tome kako bi se  vi osećali kada bi se našli u sličnoj situaciji. Vodite računa o drugima, o njihovim osećanjima i potrebama i to će vam se vratiti.

Ukoliko želite da vreme provedete negde u prirodi preporučuje se da odete do jezera u vašem kraju jer ćete se tu osećati najlepše.

Jedite kuvanu hranu i pijte više tečnosti.

Potrebno je dodatno strpljenje da se neke stvari reše.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA SVAKI ZNAK POJEDINAČNO?

OVAN – Pazite da se ne okliznete u kupatilu.

BIK – Prijaće vam šetnja ili boravak u prirodi.

BLIZANCI – Stiže vam dobitak.

RAK – Vreme je da nešto učinite za svoj izgled jer vam je sve drugo preče.

LAV – Briga zbog jednog člana porodice. Naspavajte se.

DEVICA – Iznenadite prijatelje koji su vas se uželeli.

VAGA – Očekuje vas poslovni uspeh. Pomoć preko ženske osobe.

ŠKORPIJA – Vi biste ovog trenutka krenuli za inostranstvo, ali ne možete.

STRELAC – Stiže vam podrška ukućana.

JARAC – Partner dosta brine o vama ali ponekad vas guši njegova preterana briga.

VODOLIJA – Vaša najveća prednost je što razumete ljude.

RIBE – Vreme je za uživanja, hobije, za ono što volite….i za ljubav.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *