Ono na šta možete računati sa ovim tranzitom je da će mnogi biti napeti, nervozni i da mogu reagovati prenagljeno. Svaka dodatna obaveza prouzrokovanje brecanje i negodovanje. Na ulici, raznim šalterima ili u prodavnici može doći do nesporazuma, pa čak i svađe.

Ako želite da maksimalno iskoristite ovaj tranzit onda gledajte da sve teže fizičke poslove obavite tokom ovog tranzita (prenošenje težih predmeta, premeštanje nameštaja i sl). Takođe, preporučuje se da se fokusirate na posao, pogotovu u ponedeljak.

Ova dva dana donosi težnju svih nas da dovedemo liniju do savršenstva, pa će mnogi prionuti na razne treninge kako bi to postigli a na ulici ćete videti mnogo zgodnih osoba.

Smeh i šala je zaštitni znak Ovna.

Kontakti sa ljudima iz Nemačke.

Tokom večeri između subote i nedelje (14.6) može doći do susreta sa ljudima koje niste dugo videli. Obnova starih kontakata a možete sresti i bivšeg partnera.

Tokom nedelje (14.6) preko dana očekuju nas skladni aspekti i to ćete i osetiti po dobrom raspoloženju a mnogi vaši predlozi će biti oberučke prihvaćeni posebno ako su vezene za nekakve sportske aktivnosti ili šetnje.

Veče i noć između nedelje i ponedeljka (15.6) donosi puno više komunikacije a jedna osoba se može intelektualno „prepucavati“ sa vama. Problemi sa prevozom.

U ponedeljak (16.6) rano ujutru morate obaviti neke manje obaveze koje bi radije izbegli. Kraće putovanje. Pozivi i poruke koje vas opterećuju i dekoncetrišu.

Veče donosi emotivnu bliskost ali moguće i da će ženske osobe osetiti neku vrstu ljubomore i nepravde a da će muškarci biti ti koji će želeti da izglade nesporazume. Nemojte se šaliti previše jer ženske osobe šalu mogu shvatiti malo drugačije.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Jedno razočaranje od juče, danas možete pretvoriti u vetar u leđa koji će vas motivisati da nešto promenite u svom životu.

BIK –  Nećete uspeti da realizujete neke započete poslove. Utorak je vaš.

BLIZANCI – Možete osetiti prolaznu zdravstvenu nestabilnost.

RAK – Prijatelji imaju zanimljiv predlog. Provedite vreme sa njima.

LAV – Očekuje vas puno posla ali jedan kontakt iz inostranstva vam je u potpunosti nesiguran.

DEVICA – Razmišljate o dugovima. Prolazna ljubomora.

VAGA – Vreme ćete uglavnom provoditi sa partnerom a od njega očekujete i jednu poslovnu pomoć.

ŠKORPIJA – Lako vas nešto može zaboleti. Posetite lekara. Poslovne obaveze.

STRELAC – Moguća je ljubavna afera i tajni ljubavni susret.

JARAC – Ako neko ume da vas izbaci iz takta to su onda vaši ukućani. Nemate mira u domu. Izađite negde vani.

VODOLIJA – Dosta energije ulažete u razgovore sa ljudima ali bi trebalo da vodite računa šta kome pričate.
RIBE – Stiže vam dobitak.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *