Ovaj tranzit će biti poseban jer nas u četvrtak veče očekuje i pun Mesec u Ovnu. Zna se da su ljudska osećanja mnogo izraženija prilikom punog Meseca a da su nam reakcije često prenagljenje kao što može biti i ovog puta. Osetiće nemir, nespokoj a moguće i neki i fizičku bol. Pod uticajem ovog tranzita trebalo bi biti posebno oprezan i izbegavati porodične svađe jer će biti veoma bučne i pitanje je kako će se završiti. Dame će osetiti da su pune neke neobične energije pa ako nemate šta da radite, izribajte šporet ili ispeglajte veš jer ćete na taj način skrenuti lošu energiju.

Bićete preduzimljivi i nećete imati strpljenja za prenemaganje. Želećete da sve završite, koliko danas. Bićete u žurbi a još možete sebe zaposliti nečim što uopšte niste planirali.

Pravo je vreme za razmišlja o grejanju i grejnoj sezoni a mnogi će ovih dana rešavati i to pitanje.

Prijaće vam obrok, s puno mesa i proteina a jačoj polovini slobodno možete spremiti kakav roštilj.

Ovih dana puno ljudi oko vas će biti vredno i užurbano, buka, zvuk gradilišta ili kakve mašine vam neće dati mira.

Kontakti sa ljudima iz Nemačke.

Četvrtak (1.10) je pogodan za sve vrste poslova. Pravo je vreme da pozovete majstora. Uveče nas očekuje pun Mesec u Ovnu koji donosi intezivna osećanja. Izbavajte ljutnju i svađu. Pravo je vreme za popravke u kući i domaćinstvu, renoviranje doma.

Petak (2.10) je dan sa puno izazovnih aspekata. Prvi aspekt može doneti još više obaveza zbog čega možete negodovati jer će se spasti na vaša pleća. Prijala bi vam sportska aktivnost. Dame ne bi bilo loše da negde u kolima ili radnom mestu imaju u rezervi patike.

Između petka i subote preporučuje se oprez a posebno bi devojke trebale da povedu računa jer mogu doći u kontakt sa navalentnim muškarcima koji im mogu napraviti problem. Ljubavna svađa ili neka vrsta neprijatnost. Čuvajte se lopova. Loš san. Noćna mora.

Subota (3.10) popodne je pogodna jer donosi stabilizaciju, prijatne odnose, razumevanje i kompromis. Pravo je vreme da se nađete sa bliskom osobom.KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Čuvajte se soptstvene reakcije i ljutnje.

BIK – Osećate nekakav nemir. Imate neprijatelja.

BLIZANCI – Loše ćete spavati ovih dana.

RAK – Prijatelji očekuju da im se javite.

LAV – Usmereni ste na posao. Nevolje i pohvale.

DEVICA – Imate trošak. Ljubomora.

VAGA – Kontakti sa partnerom i neprlika.

ŠKORPIJA – Možete osetiti zdravstvene tegobe.

STRELAC – Ljubavna svađa. Neprilike sa decom.

JARAC – Nećete imati mira u kući iako ste planirali da odmorite.

VODOLIJA – Kraće putovanje.

RIBE – Stiže vam manji dobitak a očekujte i trošak.

2 thoughts on “MESEC U OVNU DO SUBOTE (3.4) OKO 17H

  1. Mora da je autor muškarac jer mu je domet do peglanja veša. Kako se ne seti da energiju možemo da prezmerimo na čitanje, šetnju, vodjenju ljubavi!

    1. Nije autor muškarac. Ovo što je predloženo su radnje koje pripadaju znaku Ovna, da je u pitanju znak Blizanaca predložila bih šetnju, kupovinu ili čitanje…Savet je bio dobronameran jer se pod znak Ovna mora trošiti energija i odraditi fizički posao ili odraditi sportski trening.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *