Ovaj tranzit povećava našu volju i ambicioznost. Bićemo spremniji da se uhvatimo u koštac sa svakodnevnim obavezama i poslom ali i da se izborimo za svoje mesto pod ovim suncem. Ako to ponekad znači rat – dobićete ga jer Ovan nije znak koji će se povući već baš naprotiv. Iz tog razloga, ovaj tranzit možete doneti i povećanu ratobornost kod ljudi i izazvati svađe, sukobe pa čak i fizičke napade i okršaje. Ako ne želite probleme, vodite računa da je neko drugi nervozan i da nemate sami vi svoje probleme. Svi ih imamo.

Ukoliko želite da na pravi načn iskoristite ovaj tranzit, onda je najbolje da ga iskoristite na fizički posao i sport a ako želite da izvučete maksimum iz sebe ili svojih zaposlenih onda ih podelite u dve grupe i organizujte takmičenja. Rezultat vas može iznenaditi. Probajte!

Potreba za proteinima i većim unosom mesa.

Družićete se se dinamičnim osobama koje ne drži mesto i koji vas u svemu pokreću.

Kontakti sa ljudima iz Nemačke.

Tokom ponedeljka (15.2) rano ujutru može vam biti hladno. Dan započinjete neraspoloženi i usporeniji nego inače. Igrajte na sigurno i provereno. Izbegavajte rizik.

Popodne je idealno za poslovno usavršavanje, za kontakte sa mlađim i veoma dinamičnim osobama koje mogu rešiti vaš problem. Ako ste planirali poslovni sastanak ili razgovore, pravo  je vreme da ih realizujete. Uspeh u poslovanju sa strancima ili inostranim firmama.

U noći između ponedeljka i utorka (16.2) imaćete prijatan san a jutro možete započeti zajedno sa voljenom osobom, uz veću prisnost. Neke važne sastanke ili dogovore obavite ovog jutra. Što ranije, to bolje.

Utorak uveče osetićete bliskost sa voljenom osobom jer ćete imati slične planove i gledišta. Strastvenost. Fizička želja.


KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?

OVAN – U ponedeljak prepodne očekujte manju nepriliku i gledajte da vam to ne pokvari raspoloženje. Glavobolja.

BIK – Lepše ćete spavati u hladnojoj prostoriji.

BLIZANCI – Prijatelji vas podstiču i predlažu susret i nove aktivnosti.

RAK – Pokušajte da se ne obazirete na kritike jer vas mogu obeshrabriti.

LAV – Vreme je za promenu taktike. Vodite računa s kim pravite dogovore.

DEVICA – Očekujte trošak. Izmirite dugove.

VAGA – Ako se ne budete kontrolisali, lako možete stvoriti novog neprijatelja. Budite mudri.

ŠKORPIJA – Naredna dva dana očekuje vas puno posla pa se psihički spremite na to.

STRELAC – Ljubavna udvaranja. Prijaće vam bavljenje sportom.

JARAC – Gledajte da iskorisite ovaj tranzit za šetnju jer će vam to najviše prijati. Manje nevolje u saobraćaju ili prevozu.

VODOLIJA – Stiže vam dobitak ali imaćete i trošak.

RIBE – Ne bi trebalo da zadržavate svoj bes u sebi jer vam se to može odraziti negativno na zdravlje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *