Ovan je znak ljutnje, besa i agresije. Tokom ovog tranzita pre ćete se posvađati i još više narušiti odnose nego ih izgladiti i pomiriti se.  Ovaj znak lako plane i još brže napada pa gledajte da ne čikate drugu stranu ako to ne morate.

Ima i dobrih strana a to je da tokom ovog tranzita treba da budete preduzimljivi, da odmah odreagujete, završavate, dogovarate i ništa ne ostavljate za kasnije. Znači, ovo je dan koji donosi akciju a samim tim ćete biti manje umorni i pospani. Potpuno fokusirani uprkos na probleme koji vam dolaze. Vodićete vaše male bitke suočavajući se sa novim poteškoćama.

Odlično je vreme za sportski vikend i rekreaciju.

Znak Ovna predstavlja toplotu pa očekujte vreo dan.

OPREZ je potreban ako izlazite na demonstracije jer će naredna dva dana doneti mnogo više nereda i haosa nego pre. Povrede, upotreba raznog oružja, batine, baklje i požari mogu obeležiti ovaj tranzit.

Zanimljivo je da tokom ova dva i po dana Mesec pravi SAMO jedan pozitivan aspekt što govori da je napetost u vazduhu velika i da u svakom trenutku možete dobiti negativnu reakciju.

Vesti od osobe iz Nemačke.

Moguća je glavobolja.

Tokom subote (11.7) Mesec će u popodnevnim časovima biti u kvadratu sa Merkurkom. Ovaj tranzit donosi pojačanu komunkaciju i obaveze da odgovorite na pozive i poruke tim ljudima. Možete krenuti i na kraće putovanje. Obratite pažnju na moguće manje kvarove i probleme koje možete osetiti.

Tokom večeri mesec će biti u konjunkciji sa Marsom. Ovaj tranzit donosi agresiju, ratoborno ponašanje, svađu, probleme i nezgode. Ženska osoba se lako može naljutiti na vas.  

Noć između subote i nedelje (12.7) je povoljna za ljubavne parove jer ovaj tranzit donosi uzbuđenje i ogromnu fizičku privlačnost.

Nedelja preko dana je relativno mirna ali veče donosi nesuglace izmeu supružnika. Svako će vući na svoju stranu ali ženska je malo jača po tom pitanju. Ovaj tranzit donosi i probleme sa šefom, ocem, autoritetom i vlastima. Osvetoljubivost i preterivanje.

Ponedeljak (13.7)  govori o smanjenoj produktivnosti, neraspoloženju, problemima, zastojima na poslu a mnogi će se osetiti loše i umorno. Ovaj dan nije povoljan za nove početke.


KAKO ĆE OVAJ TRANZIT UTICATI NA VAS?

OVAN – Svak vaš potez može naići na adekvatan odgovor pa se nemojte iznenaditi zbog toga.

BIK – Možete se naći u pogrešno vreme na pogrešnom mestu i „nadrljati“ zbog toga.

BLIZANCI – Rasprava sa prijateljima. Sukob mišljenja.

RAK – Imate ratoborne prijatelje.

LAV – Vaš integritet je poljuljan. Morate primeniti odlučniju taktiku.

DEVICA – Kontakti sa ljudima iz inostranstva.

VAGA – Partner vam je trenutno u prvom planu. Pravite kompromis.

ŠKORPIJA –  Razmišljate o poslu i šta sve treba da obavite. Prolazna zdravstvena nestabilnost.

STRELAC – Strastveni ljubavi susret. Jedna osoba vam predlaže sastanak.

JARAC – Ne možete svima izaći u susret. Porodični problemi.

VODOLIJA – Moguće je kraće putovanje.

RIBE – Stiže vam manji dobitak a potom očekujte i trošak.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *