Zašto pratimo putanju Meseca? Zato što on ukazuje na dnevna dešavanja. U simbolici znaka kroz koji on prolazi može da predvidimo šta je to što nas očekuje tokom tog tranzita koji traje oko 2, do 2 i po dana. U poslednjih nekoliko dana u radu sa ljudima dobijam sve više informacija da su muškarci postali veoma agresivni, da su svadljivi i ponekad poptuno nemogući. Ovaj znak predstavlja muški pol a s obzirom da se u ovom znaku trenutno nalazi i planeta Mars to govori da muškarci više nemaju tolerancije i da će sve rešiti na mišiće. Zato se nemojte čuditi takvom ponašanju. Čak će i deca muškog pola biti mnogo aktivnija i nemirnija nego inače a sve to može biti propraćeno svađama, tučama, udarcima, padovima i slično.

Mesec u Ovnu donosi pojačanu radnu aktivnost, više energičnosti za rešavanje problema i pokretačku energiju za započinjanje poslova. Pravo je vreme za sportske aktivnosti, patike, trenerku i put pod noge.

Obuzdajte svoj vatreni temperament nekom fizičkom aktivnošću ili raspalite roštilj i obradujte vaše ukućane. Samo vodite računa da ne napravite vatru a domaćice da ne zagori ručak!

Glavobolja!

Kada su emocije u pitanju, ovaj tranzit donosi pojačanu seksulanu želju, ogromnu privlačnost ili svađu koja može biti glavni uzročnik u nedostatku seksa.

Ovaj tranzit u petak popodne (7.8) započinje sa kvadratom Venere i Meseca što donosi preemotivnost, ljubavnu zabrinutost i osećaj da nešto nije u redu. Veći trošak.

Veče je pogodno za komunikaciju, dopisivanje, kontakte sa ljudima a moguće je realizovati i kraće putovanje.  Pravo je vreme da započnete čitanje knjige.

Subota (8.8) je pogodna za odlazak u trgovinu i poslovne pregovore. Iskoristite tranzit za učenje, pisanje i jačanje kreativnosti.

Veče je pogodno za izlazak, susret na javnim mestima, šetnju i ljubavne susrete. Ove večeri ćete sresti puno parova u gradu.

Nedelja (9.8) je pogodna za sportske aktivnosti. Ženska  osoba može biti veoma ljuta. Oprez. Moguća je glavobolja ili vas nešto može boleti.


KAKO OVAJ TRANZI DELUJE NA VAS?


OVAN – Često se pokažete da ste vi glavni motor – pokretač svega!

BIK – Nećete se osećati najbolje. Pazite da nešto ne zaboravite! Od spavanja do podne, dignite ruke!

BLIZANCI – Prijatelji imaju zanimljiv predlog za vas.

RAK – Srećom je što ovaj tranzit zahvata vikend inače bi se posvađali na poslu.

LAV – Morate naučiti da čujete i kritiku. Ona će vas više motivisati.

DEVICA – Možete biti ljubomorni. Ne trošite više nego što možete!

VAGA – Kontakti sa partnerom. Razmišljanje o poslovnim saradnicima.

ŠKORPIJA – Očekuje vas dosta posla. Neki od vas se mogu osećati lošije.

STRELAC – Prijaće vam šetnja, vožnja biciklom ili neka sportska aktivnost.

JARAC – Lako možete doći do kvara u kući. Nemate mira.

VODOLIJA – Previše ste direktni i iskreni a to ne voli svako.

RIBE – Očekuje vas trošak. Ne možete da odolite kupovini.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *