Evo nam tranzita koji će nam doneti obaveze, pokrenuti nas i razmrdati. Ako primetite da ceo dan „letite“ tamo – vamo znajte da je to zbog Meseca u Ovnu. A neki bukvalno mogu  trčati da bi postigli sve na vreme.

Fokus ova dva dana je na poslu i obavezama. Neće vam ništa biti teško ni zamorno jer ste svesni da niko neće neki posao obaviti bolje od vas. Tako ćete imati kontrolu.

Jedino što bi trebalo da povedete računa je da ne primite k srcu ako se neko bude brecnuo na vas, pogrešno gestikulirao ili na neki način isprovocirao jer tada će vam pasti mrak na oči a vi ćete biti spremni na svađu.  Pa čak i tuču.

Ako želite da izvučete maksimalni poslovni učinak, takmičite se sa vašim kolegama ko će biti bolji i brži ili sa samim sobom. Postavite izazove ispred vas

Pravo je vreme za sport i sportske aktvnosti.

Kontaki sa ljudima iz Nemačke.

Tokom srede (28.10) možete biti sputani ili sprečeni da odmarate i uživate. Veče donosi nepredviđene okolnosti vezane za posao pa planovi da provedete jedno mirno veče uz partnera mogu se izjavoliti.

Četvrtak (29.10) tokom celog dana Mesec će biti u konjunkciji sa Marsom što govori da ćete biti napeti, svadljivi ali i vredni. Gledajte da ovog dana obavite teže poslove koji podrazumevaju prenošećenje tereta, seču drva na primer, utovar – istovar, pomeranje težih stvari i čišćenje. Dok se ne preznojite, nećete ispuniti aspekt. Idealan je dan i za sportske aktivnosti. Pozovite majstore. Kvarovi.

Petak (30.10) započinjemo sa tenzijom. U ranim jutarnjim časovma možete imati susret sa rivalom, protivnikom ili neprijateljem. Očekujte nekakav gubitak ili trošak.
Ni sredina dana nije ništa povoljnija. Očekuje vas nekakvo odlaganje ili odbijanje. Osetićete neraspoloženje a neki mogu biti depresivni. Nije povoljan dan za ozbiljne razgovore, početke i poduhvate. Odložite sve što vam je važno. U popodnevnim časovima može doći do odlaganja putovanja.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Mnogi će vas ovih dana potražiti i pitati za uslugu i savet.

BIK – Krijete nešto i zbog toga nemate mira. Možete napraviti još veći problem.

BLIZANCI – Kontaki sa prijateljima. U petak se možete osetiti bolesno.

RAK – Morate se izboriti za svoje pozicije na poslu. Pokažite zube.

LAV – Kontakti sa inostranstvom. Pokažite da vladate situacijom.

DEVICA – Očekuje vas trošak. Strastvenost u vezi.

VAGA – Poslovna saradnja na jednom projektu. Partner očekuje da mu se posvetite.

ŠKORPIJA – Nećete stati ova dva dana.

STRELAC – Svadljivi ste i sve vam smeta. Leteće perje ovih dana.

JARAC – Nikako ne možete da izađete na kraj sa ukućanima. Opet problemi.

VODOLIJA – Oprez u vožnji. Ne morate baš sve da kažete. Naučite da slušate.

RIBE – Stiže vam dobitak a onda sledi i trošak. Ne umete da sačuvate novac.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *