Iz pospanog znaka Riba prešli smo u preduzimljivi znak Ovna koji ima jedan cilj a to je da sve ono što smo zamislili pretvorimo u delo. Pred nama su dva dana koja će doneti dosta obaveza koja valja završiti bez odlaganja. Mnogi će iskoristiti ova dva dana i da obave teže poslove – da prenesu nešto teško, utvore, istovare ili da premeštaju teže predmete. Pošto je znak Ovna prirodno muški znak pretežno će muškarci biti angažovani po tom pitanju ali neće biti neobično da se i jedna žena angažuje.

U toku ovog tranzita treba biti obazriv jer lako možemo planuti, muškarci mogu više galamiti, čućemo više dreke i buke a mira oko nas nam neće dati ni lupanje koje dolazi sa nekog gradilišta iz okruženja.

Ako ste planirali sportski vikend onda je to pravi izbor za vas. Takođe, kupovina patika, trenerki i sportske opreme može obeležiti ovaj tranzit.

Kad je ljubav u pitanju, vatreni susreti i ogromna privlčanost je nešto što možete osetiti čak i pri novim ljubavnim susretima.

Vesti od osobe iz Nemačke.

Tokom petka (4.9) mesec neće praviti značajnije aspekte što govori da treba da prionete na posao i da vas niko u tome neće ometati.  Kasno uveče neki vaši planovi vezani za partnera mogu pasti u vodu. Nesporazum.

U subotu (5.9) u prepodnevnim časovima možete preceniti svoju poslovnost i prihvatiti na sebe obaveze koje ćete završiti na jedevite jade. Moraćete da se baš potrudite kako biste bili na visini zadatka. Ukoliko očekujete neke vesti iz Nemačke po pitanju posla možete saznati da se situacija komplikuje i da je potrebno još vremena.

U popodnevnim i večernjim časovima treba biti oprezan jer Mesec pravi tri loša aspekta sa Plutonom, Saturnom i Marsom što može doneti određene probleme kako na poslu tako i na emotivnom planu. Ljutnja i svađa. Kontakti sa suparnicima. Pretnje, bes i ucena. Ukoliko ste planirali izlazak u grad, pametnije bi bilo da ostanete kući a vi kako hoćete. Posebno bi devojke i žene trebale da budu oprezne jer su mogući kontakti sa navalentnim muškarcima. Negde može doći i do nasilja.

Nedelja prepodne (6.9) donosi smirivanje tenzije ali ćete baš morati da se potrudite da postignete taj sklad.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA HOROSKOPSKE ZNAKE?

OVAN– Subota vam je rizična jer ćete želeti da postignete rezultate na silu a to ne prolazi uvek.

BIK – Pravite pogrešnu procenu i možete biti ljuti na sebe zbog toga.

BLIZANCI – Svađa sa prijateljima ili nekakva neprilika kroz njih.

RAK – Ne mešajte se previše u nešto što vas se ne tiče.

LAV – Možete pretrpeti kritiku ili manji poraz na poslu, ali to je samo privremeno.

DEVICA – Preuzimate previše obaveza na sebe i preopterećujete se.

VAGA – Posvećeni ste partneru. Nove neprilike sa otvorenim neprijateljima.

ŠKORPIJA – Poslovni problemi. Povedite računa o zdravlju.

STRELAC – Ako preduzimate akciju da osvojite dragu osobu vodite računa da ne budete previše naporni i dosadni toj osobi.

JARAC – Problemi ili kvarovi u domu. Neprilike sa ukućanima.

VODOLIJA – Oprez u saobraćaju. Držite jezik za zubima.

RIBE – Stiže vam dobitak a onda i trošak.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *