Naš pratilac Mesec menja znak i sada ulazi u vatreni znak Lava gde će želeti da vodi glavnu reč. Pred nama su dva dana u kojima bi trebalo da jačate svoje samopouzdanje ili da se okružite osobama koje pozitivno i ohrabrujuće deluju na vas a da izbegnete one koji vas sputavaju na bilo koji način. Bićete preduzimljivi, spremni na rizik i nećete se plašiti da se suočite sa izazovima.

Ovaj tranzit donosi mnogo češće kontakte sa uticajnim ljudima a pravo je vreme za razgovor sa šefom, direktorom ili bilo kojom osobom od koje na način zavisi vaša karijera.

Obratite pažnju na češće policijske kontrole a i zaposleni u policiji će biti dosta aktivniji ovih dana nego inače. Pravo je vreme da završite neophodne obaveze i paprilogiju u policijskoj stanici ili magistratu.

Ovaj tranzit povećava i ljubavna dešavanja ali zbog kvadrata Venere i Urana oni će pre biti negativni nego što donose poboljšanja ljubavnog odnosa.

Kontakti sa ljudima iz Crne Gore. Prijaće vam izlazak ili kafa na nekom prijatnom i opuštajućem mestu. Prijaće vam boravak na suncu.

Ponedeljak (14.9) započinje sa željom da budete smireni i da odolite svakoj vrsti iskušenja ali shvatićete da to nije moguće i da ćete već sredinom dana biti pretrpani sa novim i novim obavezama koje pristižu. Rano jutro iskoristite da pokažete voljenoj osobi da mislite o njoj jer kasnije za to nećete imati prilike tokom dana.

Popodne je moguće realizovati kraće putovanje. Poziv uticajne osobe. Povoljno vreme za kupovinu.

Utorak (15.9) oko podneva računajte na neku manju poteškoću koju niste mogli da predvidite. Sredina dana vam donosi povećan radni elan i produktivnost na poslu, mada, ruku na srce, možda ćete se više truditi da ostavite utisak na radon mestu ako vam šef bude iznad glave. Ne štedite se kada je posao u  pitanju. Pazite da ne polupate stakleni predmet!


KAKO OVAJ TRANZIT MOŽE UTICATI NA VAŠ ZNAK?

OVAN – Ljubavna dešavanja. Novo poznanstvo.

BIK – Odazovite se pozivu koji vam pristiže.

BLIZANCI – Odlični odnosi sa članovima porodice. Uspešno rešavate stambeno pitanje.

RAK – Stiže vam dobitak.

LAV – Vreme je da promenite svoj stil iako vi lično ne bi ništa menjali.

DEVICA – Imate tajnu podršku.

VAGA – Prijatelji žele da vam izađu u susret na svaki način.

ŠKORPIJA – Uspeh na poslu. Vesti koje će vam prijati.

STRELAC – Neočekivane vesti od osobe iz daleka a neki mogu dobiti i iznenadni poziv u goste.

JARAC – Zračite seksipilom i trebalo bi da budete spontaniji ovih dana.

VODOLIJA – Srećne prilike kroz partnera ali u isto vreme i neočekivane promene.

RIBE – Novo poznanstvo preko posla. Iznenađenje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *