Ovaj tranzit govori da je vreme da poradite na svom samopouzdanju i nastupu jer to mogu da budu mali ali nepogrešivi pokazatelji koliko daleko možete dogurati. A sve se gleda –  kako ste obučeni, s kim se družite, kako se izražavate, ponašate i  šta vrednujete. Ali zbog ostalih aspekata koji nisu toliko povoljni preporučuje se da iskoristite ovaj period za rad na sebi a da sve važnije odluke ostavite za koji dan kasnije.

Ova dva dana donosi više izalazaka, susreta u kafićima i restoranima a neko vama blizak može prirediti i kakvo slavlje i svečanost. Mogući su susreti sa poznatim i uticajnim ljudima.

I na privatnom planu ovaj tranzit donosi kontakte sa ocem, udate dame će biti posvećene suprugu a od ponedeljka vas očekuju i pojačani kontakti sa šefom ili direktorom.

I kada je ljubav u pitanju, ovo su dani kada možete imati pojačane kontakte sa suprotnim polom. Želećete da ostavite što bolji utisak a posebno će vam prijati ako privučete pažnju najpopularnije osobe u društvu.

Pravo je vreme da posetite frizera ili manikira.

Kontakti sa nastavnicima ili odlazak do škole.

Fokus na ljudima iz Crne Gore. Prijao bi vam odmor kao vid nagrade.

Tokom nedelje (11.10) oko podneva, možete pretrpeti manji gubitak ili imati osećaj da ne držite situciju pod svojom kontrolom.

Popodne i veče donose nestabilnost i iznenađenja. Možete biti nestrpljivi i neprestano požurivati ljude oko sebe. Mogući su iznenadni gosti. Neprilike.

Ponedeljak (12.10) prepodne je pogodan za posao i susrete i razgovore sa šefom. Moguć je i poslovni uspeh koji možete ostvariti. Početak posla sa uspehom.

Popodne je povoljno za sve vrste poslova a imaćete dovoljno entuzijazma i energije da završite sve započeto. Čak možete razgovarati i sa drugim ljudima o novim poslovnim temama. Susret na javnom mestu. Privlačnost. Zaljubljenost.


KAKO ĆE MESEC U LAVU DELOVATI NA VAŠ ZNAK?

OVAN – Nedelja je dan za uživanje a u ponedeljak očekujte šefa na poslu.

BIK – Očekujte ljubavno udvaranje na poslu.

BLIZANCI – Pozovite najmlađe članove porodice u goste. Jačajte rođačke odnose svoje dece.

RAK – Putovanje. Vodite računa kakav ćete utisak ostaviti u komunikaciji.

LAV – Stiže vam dobitak i pohvala.

DEVICA – Odmarajte kad vas niko ne vidi.  Ne radi vam se. Posetite lekara.

VAGA – Prijatelji pozitivno deluju na vas.

ŠKORPIJA – Nedelja je za filmove i tv. U ponedeljak ćete zablistati u punom svom sjaju.

STRELAC – Stiže vam dobitak. Vesti iz daleka.

JARAC – U nedelju gledajte da sa partnerom prošetate i odete negde na piće. U ponedeljak rešite administrativna i finansijska pitanja.

VODOLIJA – Uželeli ste se partnera i njegovog društva.

RIBE – Očekuju vas obaveze koje završavate sa uspehom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *