Pred nama je period u kojem  nam naš ponos i naša čast mogu biti veoma važni. Ako zbog toga budete ugroženi, ako vas neko bude kudio ili omalovažavao bez razloga, krenućete u ličnu bitku svim raspoloživim sredstvima.

Biće vam važno s kim se družite, na kakvim se mestima pojavljujete i kako ste obučeni. Želite da pokažete svoj status i postignuti uspeh.

Susreti na javnim mestima će bići u pojačanju. A automatski, udvostručuje se mogućnsot da sretnete nekoga ko vam se može dopasti, jer znak Lava opisuje i ljubavna dešavanja.

Pošto ovaj znak predstavlja autoritete, očekujte intezivne kontakte, nova radna upustva i zadatke od strane autoriteta a pravo je vreme za razgovor sa šefom, ocem ili drugom uticajnom osobom.

Planiranje rođendanske proslave ili drugog svečanosti. Kontakti sa ljudima iz Crne Gore.

Posetite frizera.

Ponedeljak  (14.6) donosi puno obaveza koje želite da završite a kako dan bude odmicao, nećete biti zadovoljni učinkom postignutog. Veče donosi nepredviđene probleme, odlaganje susreta, brigu i distanciranje. Možete imati loš san i buditi se nekoliko puta tokom noći između ponedeljka i utorka.

Utorak (15.6) u ranim jutarnjim časovima je pogodan za putovanja a ukoliko morate da završite nekakvu dokumentaciju, uradite to što ranije. Moguće su poruke i  pozivi rano ujutru.

Sredina dana je povoljna i osećate da ste nadomak uspeha. Kontakti sa uticajnim i osobama na položaju. Povoljni uslovi za sve vrste dogovora na radnom mestu. Skladni odnosi u emotivnom odnosu. Udvaranja.

ZA NAJTAČNIJE PREDIKCIJE ČITAJTE PROGNOZE ZA ZNAK I PODZNAK

OVAN – Vrlo lako se možete zaljubiti. Emocija je najveći pokretač koji i vas može motivisati.

BIK – Iskažite poštovanje starijim ukućanima a ukoliko smatrate da nisu u pravu, iskoristite utorak za razgovor sa njima.

BLIZANCI – Oprez u saobraćaju. Kvarovi na autu ili drugom prevoznom sredstvu.

RAK – Stiže vam dobitak. Otiđite u nabavku.

LAV – Ne zaboravite – Kako zračite, tako privlačite! Iskoristite svoju informisanost!

DEVICA – Pazite na propuste. Sve važne stvari ostavite za sredu.

VAGA – Moguć je susret sa prijateljem na ručku ili drugom javnom mestu. Poziv za svečanost.

ŠKORPIJA – Očekuje vas uspeh ali pod uslovom da budete dobar govornik.

STRELAC – Planirate posao u inostranstvu a moguća je i saradnja sa ljudima iz druge zemlje.

JARAC – Trebalo bi da bolje korsistite svoje resurse i potencijale vaših kolega.

VODOLIJA – Posvećeni ste partneru kojem je potrebna vaša podrška.

RIBE – Ako zanemarimo to što vaše kolege žele da budu bolji od vas, pa se neprestano žale autoritetu na uštrb drugih, sve ostalo je u redu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *