Ovaj tranzit govori da ćemo imati želju za dokazivanjem i takmičenjem. Svakom od nas će biti važna pobeda, no na poziciji broj 1 ima mesta samo za jednog. Kako i astrologija potvrđuje, zbog egzaltiranog Sunca u znaku Ovna, možemo zaključiti da se uspeh postiže najpre radom, tj. preko posla, dok vojnički duh, spartanska snaga i volja vas mogu izvesti na tom putu. Svaki vojnik sanja da je vođa a vođa da jednog dana može postati legenda.

Sada ćete zadovoljićete zemljaske sile samo ako date sve od sebe.

Ovo je tranzit u kojem ćete dominariti u određenoj oblasti a svako od nas ima talenta za nešto. Nekima je to čak hobi koji ih može ispuniti i učiniti srećnim kako nije ništa drugo. U principu, bitno je da radite ono što volite jer ćete samo tako uživati. A to je i poenta ovog znaka. Usredsediti se na ono u čemu smo najbolji i izvući svoj maksimum.

Kontakti sa ocem.

Vreme je za svečanost, izlazak ili ljubavni susret.

Znak Lava predstavlja i predsednika pa bi trebalo da konačno imamo ime pobednika predsedničkih izbora u SAD-u.

Tokom subote (7.11) u večernjim časovima očekuje nas napetost i neraspoloženje a ženske osobe će biti posebno nezadovoljne. Tome može prethoditi promena plana u poslednji čas.

Nedelja (8.11) u prepodnevnim časovima osetićete smirenost i lepo raspoloženje. Bićete ljubazni prema svima. Odmor i relaksacija. Negde u sredini dana možete biti fizički aktivni ili se baviti sportom. Kontakt sa muškarcima.

 Popodne donosi neusklađenost između muškaraca i žena koja se može prevazići kompromisom. Ako to nije moguće, onda treba svako da provede dan po sopstvenim željama.

Ponedeljak (8.11) je povoljan za sve vrste kupovine, kraće putovanje, pisanje i učenje. Poslušajte savet mlađe osobe i obavzeno zapišite ideje koje vam se vrzmaju po glavi. Stiže vam pošta ili odgovor.


KAKO ĆE OVAJ TRANZIT UTICATI NA VAS?

OVAN – Tokom subote proradiće vaš osvajački duh. Bićete preduzimljivi i spremni na osvajanje. U nedelju možete osetiti malaksalost.

BIK – Pred vama je vikend koji je najbolje da iskoristite da uživate i ne radite ništa. Zaseniste druge svojim izgledom.

BLIZANCI – Ako ne možete da se pokažete u najboljem svetlu onda je najbolje da ostanete u kući.

RAK – Dobijate pohvale. Pozovite komšinicu ili komšiju na kafu.

LAV – Bićete pozvani na jednu svečanost.

DEVICA – Nešto se dešava mimo vašeg znanje. Neuspeh.

VAGA – Prijatelji vas zovu na piće ili drugu svačanost.

ŠKORPIJA – Očekuje vas uspeh. Bićete zapaženi u svakom društvu.

STRELAC – Ostavljate utisak na svog sagovornika zbog pozitivnog stava. Optimizam.

JARAC – Osvetoljubi ste i uživate u tome.

VODOLIJA – Pripremite partneru iznenađenje ili nešto promenite.

RIBE – Uspeh na poslu. Vodite računa o detaljima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *