Znak Lava govori da ćete želeti da nešto uradite kako treba. Krasiće vas takmičarski duh i želja da u nečemu druge ostavite daleko iza sebe. Vi znate u čemu ste to najbolji pa to i istaknite. Ipak, vodite računa o tome da i suprotna strana ima svoj ponos i dostojanstvo koje ne bi trebalo nikome da oduzmete. Čast i dostojanstvo treba da vam budu najpreči.

Znak Lava želi da pobedi ali i da drugi navijaju za njega a ukoliko se nešto radi u tajnosti ili za taj uspeh drugi neće saznati onda će i sam učinak biti polovičan.

U ljubavi želećete da dominirate, da osvajte i da se osećate poželjnim bez obzira kojeg ste pola. Prijaće vam udvaranja i komplimenti a najviše vam može imponovati društvo uticajne i jako popularne osobe koja vam može dići cenu.

Prijaće vam svaki vid hobija, sporta, takmičenja a vreme možete posvetiti i deci.

Tokom petka (4.12) u popodnevnim časovima osetićete rasterećenje i olakšanje jer ćete puno obaveza završiti na vreme. Tokom večernjih časova očekuje vas povećana komunikacija sa drugim ljudima, mogućnost kraćeg putovanja ili vas može posetiti mlađa osoba ili rođak. Sjajno je vreme za učenje, čitanje knjige, pisanje ili gledanje serije i naučnog programa.

U noći između petka i subote nećete spavati najbolje. Nesanica. Buđenje.

U subotu (5.12) tokom dana Mesec u trigonu sa Suncem donosi skladne međuljudske odnose a posebno razumevanje između supružnika koji će biti okrenuti jedno drugome. Moguće su i manje privatne svečanosti ili rođendani.

Veče donosi preosetljivost a moguće i udvaranja suprotnog pola koja po, nekom vašem mišljenju, mogu biti preterano otvorena i nametljiva. Prezirete laskavce.

Pojačana strastvenost i fizička želja.

Nedelja (6.12) je dan bez previše značajnijih dešavanja ali svakako ćete osetiti prijatnu atmosferu i želeti da se opustite i uživate u nekom finom ambijentu.

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?

OVAN – Očekuju vas ljubavna dešavanja. Osoba iz daleka se interesuje o vama.

BIK – Nećete se previše dvoumiti da ovaj tranzit iskoristite na najbolji način. Pred vama je vikend pun odmora i uživanja. Radićete samo ono što volite. Sreća preko dece.

BLIZANCI – Uživaćete u toplini vašeg doma a možete očekivati i goste.

RAK – Ne zaboravite da svako voli da čuje pohvalu. Dobitak.

LAV – Puni ste života i zanimljivih ideja. Popularni ste. Neki od vas mogu započeti novu vezu.

DEVICA – Bićete veoma kreativni. Uspeh ukoliko ose bavite nekom vrstom umetnosti.

VAGA – Možete biti ponosni na svoje prijatelje. Zanimljiv predlog.

ŠKORPIJA – Očekuje vas poslovni uspeh ali nema predaha u radu.

STRELAC – Ljubomorni ste. Dobitak a za vikend i kontakti sa inostranstvom.

JARAC – Stalno se upoređujete sa drugim ljudima, kao da nemate dovoljno samopouzdanja. Jačajte svoju psihu.

VODOLIJA – Kontakti i bliskost sa partnerom.

RIBE – Očekujte pomoć kolege sa posla. Obaveze.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *