Tranzitni Mesec će naredna dva dana prolaziti kroz znak Jarca donoseći nam ozbiljnost i odgovornost. Neki vaši planovi mogu pasti u vodu jer ovaj tranzit donosi i određene prepreke na koje možete naići  a i ljudi u vašem okruženju vas mogu pokolebati pri donošenju nekih odluka. Najbolje je da se posavetujete sa nekim ko ima iskustva ili sa nekim starijim.

Jarac ume da padne u depresiju, postane zatvoren i odbojan a ukoliko primetite da se to dešava vama, znajte šta je razlog.
Najbolji mogući način da provedete naredna 2 dana je da čitate istorijske tekstove, gledate filmove na tu temu i prisetite se prošlosti i uspomena.

Ukoliko vam neko da reč tokom ova dva dana, velike su šanse da ih ispuni.

U emotivnom odnosu morate imati strpljenja jer partner može biti uzdržan i distanciran. Susret sa ljudima koje niste dugo videli.

Kontakti sa ljudima iz Srbije ukoliko ste u inostranstvu.

Vreme će vam prolaziti sporije.


Tokom nedelje (7.3) u popodnevnim i večernjim časovima Mesec će praviti trigon sa Uranom što govori da će doneti jednu vrstu samostalnosti u odlučivanju. Dame mogu biti uzdržane i razmišljati „hladne glave“.  Provedite vreme sa prijateljima ili pokušajte da saznate ili naučite nešto novo i to podelite sa svojim okruženjem.

U noći između nedelje i ponedeljka (8.3) dolazi do popuštanja tenzija i ovo je vreme kada ćete želeti da se posvetite voljenom biću.

Ponedeljak (8.3) je takođe povoljan i donosi niz pogodnosti. Prijatnost na radnom mestu, preko šefa i supruga. Tokom popodneva, neki će se osetiti zapostavljeno. Veče donosi ljubomoru i zavist.


KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?

OVAN – Vi ćete se ova dva dana osećati dobro jer kontrolišete situaciju na poslu.

BIK – Poslovni uspeh za stare zasluge. Obnovite stare poslovne kontakte.

BLIZANCI – Tokom nedelje možete osetiti neku vrstu ljubomore u emotivnom odnosu a ponedeljak donosi prijatne kontakte sa ljudima iz inostranstva.

RAK – Vaš partner će vam biti najvažniji. Kontakti i dešavanja preko njega.

LAV – Obradovanje preko kolega. Gledajte da ispoštujete dogovor i termine.

DEVICA – Ovo je vreme koje ćete želeti da provedete sa voljenom osobom. Prisetite se zajedničkih uspomena.

VAGA – Mesec u Jarcu vas okreće ka porodici a posebno ka starijim članovima s kojim se najbolje razumete i imate najveću podršku.

ŠKORPIJA – Moguće je kraće putovanje. Prihvatite odgovornost i pazite šta pričate.

STRELAC – Stiže vam manji dobitak.

JARAC – Ovo su dani u kojem ćete biti u centru pažnju  kada će vas se se mnogi setiti, čak i oni na koje ste zaboravili.

VODOLIJA – Možete  se osetiti zaboravljeno i usamljeno. Obratite pažnju na zdravlje.

RIBE – Kontaktirajte stare prijatelje i isplanirajte posetu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *