Naredna dva dana obeležiće tranzit Meseca kroz znak Jarca gde nas na početku ovog tranzita očekuje i pun Mesec u ovom znaku. S obzirom da Pun Mesec ukazuje na period koji nas očekuje u narednih 28 dana, a da je ovog puta u povoljnom aspektu sa Jupiterom, to  govori da nas očekuju najpre prijatni kontakti sa ljudima koje nismo dugo videli, da nam se može vratiti član porodice i obnoviti zajednicu, da je moguć povratak ženske osobe koju poznajemo u naš život, ako ste stranac, da vam se može dopasti ženska osoba iz Srbije, a idealno je vreme da omladina provedete raspust sa babom i dedom.

Neki će želeti da se vrate korenima i svojoj dedovini. Ovo je tranzit koji ukazuje na tradiciju i nešto što nas vezuje za istoriju i prošlost.  Ovo je tranzit koji vam donosi kontakt sa ljudima iz Srbije i okreće vas ovoj zemlji.

Više će se vrednovati ono što je oduvek odolevalo zubu vremena. Zbog toga ćete shvatiti vrednost nekih stvari koje mogu dobiti na ceni kako vekovi prolaze.

Ne žurite ni u čemu. Ne donosite odluke preko noći. Budite istrajni ali nemojte ići ni glavom kroz zid jer kako kaže jedna poslovica “Ne možeš praviti violinu od drveta koje je raslo da bude drška za motiku. Isto važi i za ljude”.

Zahlađenje.

Tokom četvrtka (24.6) uveče očekuje nas pun Mesec u Jarcu na 3 stepenu. Osim što ćete uživati u večeri punoj mesečine i vaša osećanja će biti intezivna a neki događaji iz prošlosti vas mogu podsetiti na neko lepo vreme zbog čega možete biti setni. Prijatno društvo i opuštena atmosfera.

Petak (25.6) pred zoru možete se probuditi ili imati loš san. Sredina dana donosi iznenađenja, zanimljivosti, novine a možete steći i divne prijatelje. Probajte nešto novo. Budite otvoreni za nova poznanstva posebno ako se radi o starijim osobama.

Subota (26.6) u prepodnevnim časovima donosi neraspoloženje a možete osetiti i ljubomoru. Kontakti sa konkurencijom i sa potencijalnim rivalima. Zavist. Manipulacija. Fizička daljina. Novčane poteškoće.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Poslušajte stariju žensku osobu.

BIK – Vesti o jednoj osobi iz inostranstva a moguće i skori dolazak.

BLIZANCI – Dobitak preko ženske osobe. Ulaganja u dom.

RAK – Partner će uspešno rešiti pitanje nekretnine. Ženska osoba vam predlaže zajednički posao i trebalo bi da to prihvatite.

LAV – Uspeh na radnom mestu i širenje posla.

DEVICA – Vaše emocije će biti uzburkane i lako vas može rastužiti i najmanja sitnica.

VAGA – Imate dugoročan plan za rešenje stambenog pitanja.

ŠKORPIJA – Pred vama je putovanje.

STRELAC – Očekuje vas novčani dobitak. Profit preko prodaje ili kupovine nekretnine.

JARAC – Oduvek čvrsti i stameni, sada ćete biti na ivici suza.

VODOLIJA – Za vas je najbolje da ništa ne znate ili da se pravite da ne znate.

RIBE – Prijatelji uspešno rešavaju porodično pitanje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *