Kada mesec prolazi znakom Jarca to uvek ukazuje da ništa nećete ostvariti tako glatko kao što ste zamislili jer ovaj znak uvek ukazuje na određene probleme i nevolje. Stoga, naoružajte se strpljenjem jer će vam ono biti najjače oružje tokom naredna dva i po dana.

Ukoliko budete radili neki posao, bićete veoma studiozni, želeći da najpre ostvarite kvalitet a ne zaradu. Zbog toga su ovo dani koji donose smanjene novčane dobtike a prave dobitke ćete ostvariti kroz poslovni ugled jer vaši poslovni potezi ne mogu ostati neprimećeni.

Tokom naredna dva dana možete pazariti nešto po povoljnoj ceni ili na sniženju. Mogu vas privući stvari napravljene od kože ili kvalitetnijih i dugovečnijih materijala. Pravo je vreme da pazarite torbu, kaiš ili novčanik, pa čak i kožnu jaknu, hanter, monton ili kaput.

Tokom ovih dana možete imati kontatke sa starijim i mudrijim ljudima a ako ste mlađi, možete posetiti dedu ili babu i vreme provesti sa njima.

Zahlađenje.

Ponegde sneg.

U inostranstvu vas očekuju kontakti sa ljudima iz Srbije.

Tokom ponedeljka (8.2) neke svoje tekuće obaveze možete završiti neverovatno brzo zbog čega se možete iznenaditi. I samo putovanje može proteći brže nego obično i bez već zastoja. Mogući su kontakti sa starim prijateljima i isrkrenim osobama koje su dobronamerne prema vama bez obzira da li vas čak i kritikuju. Nervoza.

U noći između ponedeljka i utorka (9.2) bićete nervozni a možete imati loš san ili košmar. Odlično jutro da obavite što više poslova ili da kontaktirate majstora i popravite nešto što se pokvarilo ili oštetilo.

U popodnevnim časovima ženske osobe mogu biti ljubomorne i posesivne. Pazite da ne uvredite dragu osobu svojim postupkom. Šteta.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Kontakti sa šefom ili autoritetom. Uspeh.

BIK – Osoba iz daleka misli o vama. Dobijate pohvale za stare zasluge. Bitan vam je ugled.

BLIZANCI – Razmišljate o novcu koji vam nedostaje. Dobitak.

RAK –Mesec u polju partnerstva govori da ćete biti nesigurni i željni savetovanja sa partnerom.

LAV – Povratak stare klijentele vam je najbolja nagrada.

DEVICA – Ljubavne okolnosti vam idu na ruku. Neki od vas se mogu ostvariti kao roditelji.

VAGA – Razmišljanje o investicijama.

ŠKORPIJA – Na kraćem putovanju vas očekuje dobitak.

STRELAC – Stiže vam novac. Poziv za ručak.

JARAC – Bićete samouvereni i strpljivi. Pre nego što odustanete, probaćete još jednom.

VODOLIJA – Zašto da bude jednostavno, kad je zanimljive da bude komplikovano?!

RIBE –  Kritike prijatelja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *