Ovo su dani koji donose ozbiljnost i odgovornost. Ako situacija od nas bude zahtevala da budemo zreli i preuzmemo brigu na svoja pleća, većina nas će to i učiniti. Tokom ovog tranzita i deca će biti odgovorna i ponašati se zrelo, mada neki se mogu uozbiljiti u strahu od kazne.

Red, rad i disciplina je zaštitni znak Jarca. Posebno će ovaj tranzit biti pogodan za završavanje započetih poslova ali i kontrolu postojećih ako ne želite greške. Ovaj znak ukazuje da pojačanu kontrolu možete osetiti u svim sferama gde kontrole postoje – komunalne, saobraćajne, inspekcije rada, kontrole u prevozu, itd. Lako možete dobiti kaznu pa budite obazrivi.

Pravo je vreme da posetite starije osobe, babu i dedu jer će vam se obradovati.

Nekima ovih dana može biti dosadno, drugi će se osetiti depresivno i sputano a imaćete osećaj da vreme sporo prolazi, non stop gledajući na sat.

Kada su emocije u pitanju, osetićete stabilnost i sigurnost, dok će neki od vas uspeti da povrate stari žar i obnove vezu iz prošlosti.

Moguća je naplata starog duga.

Kontakt sa ljudima iz Srbije i poveći priliv ljudi iz inostranstva.

Tokom srede prepodne (21.10) traju povoljni aspekti za rešavanje nekih bitnih pitanja a mogući su i kontakti sa šefom, ocem ili dedom. Ne tražite ni od koga da se odluče na prečac. Dajte im vremena da razmisle o vašem zahtevu.

Veče je idealno  za susrete sa starim prijateljima. Čućete nešto veoma mudro i interesantno. Iskoristite ovo veče za učenje i čitanje.

Četvrtak (22.10) vam donosi puno svakakvih dešavanja a u popodnevnim časovima ne bi bilo loše da se ponudite za volonterski posao ili da pomognete starijim ljudima i time učinite dobro delo. Kasno popodne i veče donosi srećne prilike. Mogući su kontakti sa inostranstvom. Veče je povoljno za emotivne susrete. Privlačnost.

Petak (23.10) jutro vam može započeti kao da ste ustali na levu nogu. Malaksali, podaduli i umorni nećete imati puno volje. Pazite da ne zakasnite.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Poslušajte savet starije osobe. Naučite da slušate.

BIK – Kontakti sa inostranstvom.

BLIZANCI – I vi umete da budete sujetni. Ne dozvolite da vas uplaše zlobni komentari.

RAK – Partner ima zanimljive planove.

LAV – Ponekad je potrebno da ostanete prekovremeno ako želite da završite sve u roku.

DEVICA – Vraćate se u prošlost. Moguća je obnova stare veze.

VAGA – Osećate se usamljeno u kući.

ŠKORPIJA – Snosićete posledice za uvrede.

STRELAC – Stiže vam zaostali dobitak.

JARAC – Mnogi će vas se setiti ovih dana.

VODOLIJA – Otkrićete jednu tajnu.

RIBE – Stari prijatelji su va se uželeli.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *