Ovaj znak je veoma praktičan zbog čega on neće hteti da se bakće sa nevažnim stvarima. Samo ono što ima smisla, upotrebnu vrednost, ono što može da se iskoristi za postizanje ciljeva će mu biti prioritet. Ovo je ozbiljan i odgovoran znak koji ima samo jednu želju a to je da uspe u životu, no to se neće dogoditi preko noći. Samim tim, vaši planovi ne smeju biti kratkoročni jer neće biti uspešni ali ako ste rešeni da nešto gradite godinama, da budete disciplinovani i istrajni, onda ste na pola puta do uspeha.

Tipični predstavnici znaka Jarca su veoma zatvoreni i ozbiljni. Pravi mrgudi. Pa će i naše raspoloženje tokom ova dva dana biti upravo takvo.

Znak Jarca donosi i neku vrstu ograničenja i blokade, pa se ovaj tranzit upravo poklapa sa novim merama vezanih za Covid 19 ali to možda neće biti sve.  

Neke osobe mogu zapasti u depresiju. A mladima može biti dosadno.

Neuspeh u školi. Odbijanje.

Ako ne želite probleme ili da plaćate kazne, poštujte propise.

U noći između utorka i srede (18.11) možete spavati lošije, buditi se ili ustati dosta ranije nego što je to uobičajeno za vas. Ovog jutra ćete uspešno obaviti puno obaveza. Pravo je vreme i za kraće putovanje koje ste duže vreme odlagali. Mozak će vam mnogo bolje funkcionisati prepodne. Poziv ili poruka.

Predveče možete očekivati nekakvu neprijatnost, problem, svađu ili nezgodu. Budite pažljivi. Stariji ljudi bi posebno trebalo da povedu računa jer su moguće razne povrede. Ženska osoba se može naljutiti.

Četvrtak (19.11) u prepodnevnim časovima dolazi do obnove kontakta sa starijom muškom osobom. Predlog za poslovnu saradnju. Ovaj tranzit može da donese vraćanje starog duga ili profit na konto nečeg iz prošlosti.

Popodne je delimično nepovoljno i donosi odgovornost.

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?

OVAN – Želeli bi da nešto promenite ali ne znate kako. Poslovni kontakti.

BIK – Biće vam odbijen predlog za poslovnu saradnju ili posao.

BLIZANCI – Kontakti sa inostranstvom ili sa klijentima iz daleka.

RAK – Kontakti sa partnerom. U nekim stvarima će vas nervirati a negde i obradovati.

LAV – Smanjenje posla i zabrinutost zbog toga.

DEVICA – Moguća je bezuspešan pokušaj obnove stare veze.

VAGA – Nešto vam ne prija u kući. Mogući su kvarovi.

ŠKORPIJA – Na kraćem putu možete očekivati troškove.

STRELAC – Muška osoba vam može vratiti dug ali ženska još neće.

JARAC – Očekuje vas mnoštvo nekakvih dešavanja i dobrih i loših. Neće vam biti dosadno a mnogi će vas se setiti. Dobijate pohvalu za učinak iz prošlosti.

VODOLIJA – Razočarani ste kada vidite da ovaj svet nimalo ne napreduje. Pospanost.

RIBE – Stari prijatelji čekaju da im se javite.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *