Tokom nedelje (8.3) Mesec će u popodnevim časovima biti u dobrim aspektima sa Uranom i Venerom. Ovo donosi druženje sa prijateljima, iznenađenja i iznenadne pozive i predloge. Budite spremni na nešto neočekivano. U kontaktu sa emotivnim partnerom najbolje bi bilo da neočekujete previše kako se ne bi razočarali. Iznenadni dobitak. Moguće je novo poznanstvo.

Ponedeljak (9.3) prepodne iskoristite da obavite što veći deo obaveza pa čak i težih, fizičkih poslova. Kontakti sa muškarcima koji mogu pomoći u realizaciji obaveza.

Popodne je najbolje preksočiti jer nećete uspeti da realizujete neke obaveze. Ne računajte na pomoć partnera jer će biti sprečen da vam pomogne. Ne donosite važne odluke.

Veče donosi pozitivne susrete sa ljudima iz daleka. Moguće putovanje u inostranstvo. Usavršavanje kada je posao u pitanju. Angažujte stručnjaka.

Utorak (10.3) donosi ponavljanje nekih radnji. Izbegavajte da zavšravate važne poslove u ovom periodu jer možete čekati duže nego inače. Prekontrolišite posao da ne bilo propusta i grešaka. Kontakti sa starijom osobom.

Znak Device ukazuje da je vreme da se posvetite onim poslovima koji od vas zahtevaju analitičnost i preciznost. Pregledajte vaša dokumenta, račune, napravite raspored u vašim fiokama i poređajte papire hronološkim redom. Svi poslovi vezani za kancelariju se završavaju ovih dana a i čistoća će biti veoma važna svuda oko nas te zbog toga i vi sami možete praviti nekakav red ili raspremanje na radnom mestu ili u kući.

Ovo nije period koji treba provesti odmarajući osim ako vam nije dobro i ako ste prehlađeni. U tom slučaju, posvetite se svom zdravlju i gledajte da konzumirate samo ono što je prirodno. I sam način ishrane može otvoriti put ka boljem zdravlju i tome da se bolje i odmornije osećate preko celog dana. Informišite se o tome kako se to postiže. Pravi je trenutak za korigovanje ishrane i dijetu.

Gledajte da se suzdržite od preteranog kritkovanja drugih ljudi jer niko od nas nije savršen, pa ni vi.

Prijaće vam kafa.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Morate otkloniti neke greške na poslu kako bi krenuli dalje.

BIK – Vreme je da korigujete neke navike. Kontakt sa starim kolegama.

BLIZANCI – Osoba iz prošlosti se ponovo pojavljuje u vašem životu.

RAK – Previše vremena trošite na raspremanje kuće.

LAV – Moguće je kraće putovanje. Poslovna saradnja s mlađom osobom.

DEVICA – Mnogi će vas kontaktirati za poslovni savet.

VAGA – Prijaće vam distanca od drugih ljudi. Muzika opušta.

ŠKORPIJA – Kontakti i susreti sa starim poznanicima.

STRELAC – Očekuje vas poslovni  uspeh. Obnova stare saradnje.

JARAC – Osoba iz daleka ima zanimljiv predlog za vas.

VODOLIJA – Vodite računa da ne uvredite nekoga svojim ponašanjem. Ljubomora.

RIBE – Partner očekuje da mu se posvetite.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *