Ovaj tranzit nije mogao doći u boljem trenutku jer ćemo od ponedeljka ujutru biti potpuno posvećeni svom poslu i obavezama, upravo onako kako ovaj tranzit i treba da deluje. Skoro da neće biti odlaganja i pomeranja obaveza nego će većina jedva čekati da se posveti poslu i kolegama. Odnosi sa drugim ljudima sa kojima radite biće vam veoma važni a primetićete i da će vam kolege izlaziti u susret i vi njima. Kolegijalni odnosi se mogu u velikoj meri popraviti pa čak i doći do pomirenja ukoliko ste do sada bili u zavadi.

Ako niste zaposleni, imaćete mnogo više uspeha u traženju posla.

Ovo je tranzit koji ukazuje da ćete imati strpljenja za sve one poslove koji su vam mrski i koje redovno odlažete. Sada je vreme da ih obavite sa zadovoljstvom.

Neki će se, osim poslovnih obaveza posvetiti i brizi o zdravlju. Pravo je vreme za rutinske kontrole, analize ali i uvođenje zdravih navika kojima ćete popraviti kvalitet života. Prijaće vam dijetalna ishrana a ne bi bilo loše da probate da zdravstveni problem rešite hemeopatijom.

Tranzit Meseca kroz znak Device donosi štedljivost i skromnost. Ne očekujte prevelike dobitke.

Kontakti sa ljudima iz Hrvatske, Švajcarske i Slovenije.

Tokom ponedeljka (6.9) neće biti većih problema pa ćete većinu svojih obaveza uspešeno realizovati a tokom popodneva i večeri imaćete izraženu želju da ostvarite uspeh, da budete zapaženi u poslu kojim se bavite. U večernjim časovima neki od vas mogu voditi poslovne pregovore, dobiti ponudu za poslovnu saradnju ili razgovarati sa direktorom o sledećim koracima. Muž i žena u podela obaveza i razmišljanju o novom poslu.

U utorak (7.9) nas očekuje mnoštvo aspekata. U sredini dana može doći do kontakta sa osobama koje ne poznaju svoju materiju. Obratite se nekome sa iskustvom. Veče donosi ljubomoru ali i moguće tenzije u odnosima.Žene mogu biti sitničave i kritički raspoložene. Iskoristite ovaj deo dana da završite što više obaveza a čak i ako ste u kući, bacite se na raspremanje i organizaciju životnog prostora.


KAKO SE OVAJ ASPEKT ODRAŽAVA NA VAS?

OVAN  – Pošto ste rešili da budete ispred konkurencije, onda se morate duplo više truditi da bi ih pretekli i  iz toga razloga vam obaveze neće teško pasti.

BIK – U ponedeljak ćete pokazati kako volite svoj posao.

BLIZANCI – Na radnom mestu možete doći do prijatnih susreta i flerta koji će vam prijati.

RAK – Gledajte da sve probleme rešite unutar porodice. Radovi u kući.

LAV –  Poslovno putovanje. Uzdajte se u dobru organizaciju posla ali i da će vas iznerivrati ponašanje ljudi.

DEVICA – Očekuje vas poslovni uspeh ali i jedan finansijski gubitak.

VAGA – Poslovni predlog koji dobijate od prijatelja i nije baš tako primamljiv iako se na prvu loptu čini.

ŠKORPIJA – Kontakti sa prijateljima od kojih ne možete da sakrijete svoja osećanja.

STRELAC – Pripremite se za dobronamernu kritiku. Imate vremena da ispravite štetu.

JARAC – Vesti iz daleka. Draga osoba se brine o vašem poslu i finansijama pa vam može predložiti nešto za šta smatra da je dobro za vas.

VODOLIJA – Rivali su vam uspavani. Iskoristite to! Strastveno pristupite poslu.

RIBE – Kontakti sa voljenom osobom i obaveze kojima morate pristupiti zajedno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *