Ova dva dana donose bolju koncentraciju i više strpljenja koji će nam će nam pomoći da se posvetimo poslu, učenju i izvršenju obaveza koje nas očekuju. Pravo je vreme da se fokusirate na posao i obavite većinu poslova za koje vam inače treba nekoliko dana. No sada je pametnije da to uradite odjednom jer ćete tako dobiti na vremenu  Pošto je prirodni vladar znaka Device planeta inteligencije Merkur, vaši poslovi mogu biti vezani i za umni rad, pravljenje proračuna, pisanje ponuda, planova, slanje mail-ova i slično.

Vodićete računa da i sve oko vas bude u savršenom redu, uredno i čisto, pa će mnoge aktivnosti biti vezane za to da napravite nekog reda, raspremite i očistite svoj životni ili radni prostor.

Znak Device ukazuje i na ljude sa kojima radite i vaše kolege na koje treba da obratite pažnju ovih dana. Potrebno je voditi računa i o zdravlju a ono se može unaprediti nekim zdravim navikama i prvenstveno zdravom ishranom. Ukoliko planirate dijetu sada je pravi trenutak za to.

Budite skromni.

Tokom ponedeljka (9.11) i tokom popodneva vodićete poslovne pregovore i završavati obaveze. Iskoristite ovaj dan za pisanje i učenje jer će vam to ići mnogo lakše od ruke. Obavite kupovinu. Nemojte računati na pomoć drugih ljudi jer će biti sprečeni da vam izađu u susret.

U utorak rano ujutru (10.11) možete se probuditi i bez sata ili vas nešto može trgnuti iz sna. Vašem šefu je potrebna pomoć ili mu možda ne bude dobro pa ćete morati da mu pomognete ili da ga menjate u nekim poslovima.  U jutarnjim časovima obavite što više poslova jer ćete imati brzinu. Noviteti i izmene. Popodne i veče postaju sve bolji a neki od vas mogu ostati prekovremeno na poslu ili obaviti jedan deo posla od kuće. Lako možete biti najefikasniji u večernjim časovima. Veče donosi i razgovore sa partnerom i planiranje sledećih obaveza. Skladni odnosi.

Sreda (11.11) u jutarnjim časovima započinje sa megalomanskim planovima i očekivanjama koje se već sada mogu realizovati.  Uspeh i dobici. Sredinom dana mogući su susreti sa starijim poznanicima ili starim kolegama.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Očekuje vas puno obaveza a moguća su i proširenja nadležnosti.

BIK – Ponedeljak veče više ćete brinuti o voljenoj osobi nego o sebi. Utorak i sreda donose obaveze.

BLIZANCI – Analizirate svaku reč i gest drage osobe i ono što vidite nimalo vam se ne dopada.

RAK – Koliko god da raspremate kuću, ukućani začas naprave haos.

LAV – Nemojte biti toliki detaljista. Pokušajte da budete kratki i jasni. Nema niko vremena za gubljenje.

DEVICA – Ako ste prethodnih dana biti odbojni i neljubazni to je zato što su te osobe to i zaslužile.

VAGA – Jedna stara greška vam sada dolazi na naplatu poput karme.

ŠKORPIJA – Ponedeljak je predviđen za posao a utorak i sreda za pravljenje poslovnih planova, bolju organizaciju i viđanje sa prijateljima.

STRELAC – Najbolju poslovnu saradnju ostvarujete sa stručnim osobama. Kontakti sa inostranstvom.

JARAC – Gledajte da se ne zadužujete jer će to kasnije biti problem. Možete platiti kaznu za nešto ili imati manju štetu.

VODOLIJA – Niste raspoloženi za poslovnu saradnju. Savet pravnika.

RIBE – Problemi u krevetu. Zahlađenje i odbijanje. Ne potencirajte na seksu i neće biti problema.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *