Tokom današnjeg dana (subota 2.5) u popodnevnim časovima možete kontaktirati sa prijateljima. Neki od vas će uvesti izmene vezane za posao ili primeniti neki novi način rada. Moguće su manje promene vezane za poslovanje ili kolege sa posla.

Veče donosi zanimljive kontakte i razgovore sa veoma originalnim i inteligentnim osobama koje mogu neposredno uticati na vas. Pojačani kontakti. Odlično slaganje između supružnika. Dogovor o pomoći I zajedničkom angažovanju oko svakodnevnih obaveza.

Nedelja (3.5) započinje u dobrom raspoloženju i optimizmu.

U popodnevnim časovima ženska osoba može biti preosetljiva ili imati prevelika očekivanja.

Predveče ženske osobe mogu osetiti prolaznu zdravstvenu nestabilnost koja može biti prouzrokovana pokvarenom hranom pa proverite rok namirnica koje konzumirate. Može doći i do nerazumevanja u emotivnim vezama. Jedna strana lako može biti povređena.

Veče je idealno za romantiku i nežnost.

Kada je znak Device aktivan onda ćete više pažnje posvetiti poslu i svakodnevnim obavezema koje imate nego emocijama. Zbog toga ova dva dana, donosi razmišljanje vezena za novac, neki od vas mogu voditi poslovne razgovore, kontaktirati sa kolegama ili aplicirati za posao. A pošto je ovo znak higijene, povešće se računa o posebnim zaštnitnim merama na poslu zbog korona virusa.

Mesec u Devici govori i o tome da ćete mnogo više razmišljati o zdravlju i zdravim životnim navikama a puno vas će reći – Od danas sam na dijeti i hranim se samo zdravo! I gle, stvarno ćete osetiti da nemate apetiti i da bi pre jeli voće i povrće od šnicle i suvomesnatih proizvoda.

Pošto se Venera u ovom znaku nalazi u padu i ne oseća se najbolje, ovo govori da ovaj vikend nije najpovoljniji za ljubav ali i da će se mnogi razočarati i osetiti nevoljeno i neshvaćeno. S obzirom da ovaj tranzit prati aspekt Venera kvadrat Neptun, može doći do prevera ili neželjenih otkrića koja će delovati kao hladan tuš. Novčani gubici.

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS ?

OVAN – Moguće su zdravstvene tegobe. Popijte čaj.

BIK – Trošak ili manji gubitak.

BLIZANCI – Pazite da ne budete uhvaćeni u tajnom dopisivanju.

RAK – Brinete oko jednog člana porodice. Poseta.

LAV – Sredite dokumentaciju. Dobitak.

DEVICA – Poslovni razgovori.

VAGA – Prijaće vam više sna jer se ne osećate najbolje. Zaboravni ste.

ŠKORPIJA – Prijatelji vam prenose informacije o partner za koje niste bili informisani. To će probuditi vašu ljubomoru.

STRELAC – Ulaganje u obrazovanje. Usavršavanje.

JARAC – Stiže vam manji dobitak.

VODOLIJA – Možete biti ljubomorniji nego inače.

RIBE – Partner vam je sklon flertu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *