Ovaj tranzit nas podseća da treba da budemo skromni i da je potrebno da se prione na posao. Red, rad i disciplinu zagovara jedna Devica a tu energiju će preneti i na sve ostale horoskopske znake. Znači, pred nama su dva dana koja donose svest da se stvarni rezultati postižu radom ali i dobrim timom. Ako su odnosi sa kolegama na poslu poremećeni onda i poslovni učinak neće biti vidljiv.

U sve poslovne planove se može umešati i uticajna osoba, vaš šef ili direktor koji vam lako može podeliti radne zadatke za naredni period.

Želja da sve bude urađeno perfektno može diktirati visoke standarde prvenstveno u poslu a potom i u privatnom životu.

Idealno je vreme da povedete računa o čistoći životnog i radnog prostora, higijeni al i o zdravlju, uvodeći zdravije životne navike.

Briga o domaćim životinjama. Moguća je poseta veterinaru.

Tokom ove srede (19.8) Mesec u konjunkciji sa Merkurom donosi razvgovore, pregovore, poslovne planove i moguće kraće putovnaje. U kupovini ćete biti skromniji ili praktičniji nego inače. Vodite računa da ne budete nametljivi.  Povoljno vreme za administracijske poslove, za pravljenje nabavike i potrepština za rad ali i učenje.

U noći između srede i četvrtka (20.8) možete očekivati pozitivine preokrete. Ovaj tranzit može najaviti i zanimljive susrete i poslovne kontakte sa novim ljudima koji će doprineti vašem poslovanje. Vreme nije loše ni za nova emotivna poznanstva i preokrete u vezama.

Četvrtak (20.8) rano ujutru donosi povoljnost tako da preporučujem da sve važnije obaveze završite što ranije ujutri jer ćete biti učinkovitiji a i drugi će vam izlaziti u susret ne bi li to postigli. Mogući su dobici.

Popodne donosi poztivne preokrete i širenje posla. Vesti od osobe iz daleka.

Predveče se ženske osobe mogu osetiti malaksalo ili bolesno. Preporučuje se odmor. Ženska osoba može biti sprečena da se vidi sa vama.

Petak (21.8) u ranim jutarnjim časovima donosi jednu dozu stabilnosti i sigurnosti. Susret sa starijim ljudima i poznanicima.


KAKO ĆE REAGOVATI HOROSKOPSKI ZNACI?

OVAN – Poslovni problemi. Zastoj, odlaganje ili pomeranje rokova.

BIK – Ne tražite dlaku u jajetu. Niko nije savršen!

BLIZANCI – Ljubavni susreti i nova dešavanja.

RAK – Najlepše će vam biti u porodičnom okruženju. Gosti u domu.

LAV – Očekuje vas kraće putovanje. Mnošto razgovora i pregovora.

DEVICA – Uspeh. Neki od vas mogu razmišljati i o odmoru.

VAGA – Tajni poslovi. Saznaćete nešto što niste znali.

ŠKORPIJA – Kontakti sa prijateljima i vesti preko njih.

STRELAC – Očekuje vas uspeh. Neki od vas mogu doći i do novog zaposlenja.

JARAC – Lako možete realizovati putovanje u inostranstvo.

VODOLIJA – Manja šteta ili trošak.

RIBE – Vreme je saveznika a oni će vam itekako biti potrebni.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *