Iskoristite ova dva dana za sve one poslove koji zahtevaju vaše vreme, maksimalnu koncentraciju i potpunu posvećenost jer ćete sada imati više strpljenja nego inače. Obratićete pažnju na sitnice, na male detalje koji mogu kasnije biti presudni u sagledavanju jedne celine. Ne zaturajte ništa “ ispod tepiha“ misleći da to nije važno ili da niko ne vidi. To nije tačno jer će se uvek naći neko ko će primetiti svaki vaš propust. Ne dozvolite sebi da za vas kažu da ste aljkavi!

Osim posla, dosta pažnje ćete posvetiti svom radnom mestu i životnom prostoru. Potrebno je da vodite računa o tome da i vaše radno mesto bude čisto i sređeno jer ćete se i vi tu osećati mnogo bolje a mnogi će se baciti na raspremanje kuće, pranje veša, prepakivanje i slaganje. Sve treba da bude na svom mestu jer ćete samo tako znati gde je šta.

Znak Device ukazuje i na kućne ljubimce i domaće životinje kojima možete biti posvećeni ukoliko ih imate. Neki mogu potražiti pomoć veterinara. Drugi mogu nabaviti kućnog ljubimca.

Nabavite prašak, deterdžent, omekšivače, hemikalije za održavanje kuće, asepsol, alkohol, pastu za zube i ostale potrepštine.

Kontakti sa ljudima iz Hrvatske i Švajcarske.

Utorak veče (15.9) protiče u radnoj atmosferi. Napravite poslovne planove.

Sreda (16.9) u prepodnevnim časovima donosi ubrzanje pa ćete mnoge poslove završiti brže i lakše nego što ste planirali. Iskoristite ovo vreme i da neke obaveze unapred završite kako ne bi čekali poslednji čas. I samo putovanje će proteći brže nego obično. Prepodne je povoljno i za neke poslovne novine, nove kolege i poslovne saradnike kao i za kupovinu novog materijala za rad, tj. posao.

Veče donosi srećne okolnosti. Moguće je proširenje posla ali vodite računa da se ne precenite i ne uzmete više obaveza nego što možete da ih realizujete. Kontakti sa ljudima iz inostranstva ili sa fakulteta.

U noći između srede i četvrtka (17.9) možete imati lošiji san a ženske osobe će biti posebno osetljive. Izbegavajte alkohol i druge opijate.

Četvrtak prepodne je pogodon za poslovne razgovore ali i za deljenje obaveza između supružnika. U dogovoru možete postići odlične rezultate. Stabilnost i postojanost.


KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?

Čitajte predikcije za vaš znak i podznak radi preciznije analize

OVAN – Biće vam potrebna saradnja sa još jednom osobom ili ćete morati da angažujete stručnjaka.

BIK – Prijaće vam timski rad. Kolege su vam se ulenjile. Svi vas nešto savetuju a niko ništa ne radi.

BLIZANCI – Podržite voljenu osobu u poslovnoj ideji.

RAK – Razmišljate da izdate stan ili sobu. Sređivanje kuće.

LAV – Posetite rođake i druge članove familije.

DEVICA – Stiže vam dobitak ali je manji od onoga čemu se nadate.

VAGA – Obratite pažnju s kim o čemu pričate. Neko vas cinkari.

ŠKORPIJA – Prijatelji vam daju obećanje koje ne mogu ispuniti. Neiskrenost.

STRELAC – Pokušajte da svoj posao osvežite sa nekom novinom. Poslušajte savet prijatelja koji sa distance mogu da sagledaju mnogo bolje celu situaciju.

JARAC – Veliku podršku imate mlađe osobe iz inostranstva koja vas simpatiše.

VODOLIJA – Previše analizarte svaki partnerov postupak. Sami ste krivi za tu ljubomoru što je osećate.

RIBE – Partner bi ovih dana najpre pričao o sebi i svojim potrebama. Moguće je kraće putovanje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *