Počinje tranzit koji nam donosi jači mentalni podsticaj i jednu vrstu bolje komunikacije među ljudima. Svi će biti otvoreniji za nova saznanja ali primetićete, mnogi će imati i malo više strpljenja, pa će i oni ljudi koji uglavnom žele da, pošto – poto, iskažu svoje mišljenje ne slušajući često druge, umeti da saslušaju svog sagovornika i pritom, da daju valjani savet.

Ovaj tranzit možete iskoristiti za učenje, obnavljanje gradiva, svođenje dokumentacije i završavanje započetih poslova, pogotovu onih vezanih za administraciju.

Tranzit je idealan za sve vrste kupovine ali ipak ćete voditi računa jer Merkur u Jarcu nije široke ruke i pažljivo troši novac. Obratite pažnju na najmlađe jer oni očekuju da im se posvetite i ispunite dato obećanje. Pravo je vreme za izbor poklona u vidu igračaka, bojica, društvene igre. Takođe, ako želite da budete bliski sa svojim detetom ili unukom, igrajte se sa njim da li na kompijuteru, telefonu ili ga vi naučite, neku staru, tradicionalnu igru, svejedno je. Ono što ćete time postići je uspomena koja se ne zaboravlja. Mislite o tome, jer je to detetu najpotrebnije.

U noći između subote i nedelje (27.12) osetićete stabilnost. Moguće okupljanje starih prijatelja.

U nedelju ujutru osetićete se rasterećeno i bićete raspoloženi. Prolaznu nestabilnost u emotivnoj vezi, neku vrstu nesuglasice među parovima, moguća je oko podneva.  Tokom večeri može doći do odlaganja putovanja.

Ponedeljak (28.12) ujutru nije povoljan za novčane transkacije i tu može doći do nekakvog zastoja. Problemi u komunikaciji.  Tokom popodneva vodite računa u kupovini jer se možete prevariti u izboru. Pazite da vas neko ne slaže.

Utorak (29.12) rano ujutru je sjajan da završite većinu obaveza. Što više poranite, to ćete biti uspešniji. Oprez u saobraćaju. Kontakt sa jako inteligentnom i snalažljivom osobom.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Moguć je manji dobitak. Pozovite rođake koje niste skoro videli.

BIK – Dobici ili manji poklon.

BLIZANICI – Telefon će vam se usijati od poruka i poziva.

RAK – Ne zaboravite na jedno obećanje koje dali.

LAV – Prijatelji očekuju da im se javite. Novo poznanstvo sa mlađom osobom.

DEVICA – Pred vama je poslovni uspeh.

VAGA – Mlađa osoba iz inostranstva delovaće vam zanimljivo.

ŠKORPIJA – Ne razmišljate previše o posledicama. Ljubomora.

STRELAC – Moguće je kraće putovanje sa partnerom ili planiranje istog.

JARAC – Dešavanja na poslu. Obnova starih kontakata.

VODOLIJA – Starija osoba se može interesovati o vama.

RIBE – Niste nešto raspoloženi za to da druge ljude zovete u goste ali pazite da ne pređete granicu pristojnosti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *