Mesec u Blizancima donosi pojačanu potrebu da pričate sa drugim ljudima ali povedite računa da se kažete nešto zbog čega bi se kasnije kajali jer je ovom znaku često jezik brži od pameti. Sjajno je vreme da iskoristite svoj talenat za pisanje i govorništvo. Ako želite da skrenete pažnju na sebe i svoj posao morate se potruditi oko vaše lične prezentacije pa bi trebalo da osmislite strategiju kako da to učinite ali i da se konsultujete sa pametnijima od vas ili sa ljudima čije mišljenje cenite.

Pravo je vreme za realizaciju kraćeg putovanja, učenje, manje popravke, pretraživanje oglasa i razledanje onoga što vam je interesantno. Ne bi čudilo ako ova dva dana budu zabeležila i najveću internet prodaju.

U emotivnom odnosu, ovaj tranzit donosi pojačavanej komunikacije između partnera – pozivi, poruke, razmena mišljenja i savetovanje. Pravo je vreme za otvoreni razgovor i za uspostavljanje mentalne blikosti, ali nemojte se ustručavati  da zadržite svoje mišljenje.

Idealan dan za razgledanje izloga, kupovinu, duže šetnje, vožnju bicklom, trotinetom, rolerima…Posvetite se deci koja jedva čekaju da se igraju.

Tokom četvrtka (16.7) prepodne možete sresti žensku osobu koju niste dugo videl i koju znate niz godina. Povoljan dan za završavanje započetih obaveza. Stabilnost.

Kako dan bude odmicao bićete sve više raspoloženi.Očekuje vas prijatna komunikacija sa ljudima iz okruženja. Svi će biti mnogo prijatniji i otvoreniji za priču i objašnjavanje.

U noći između četvrtka i petka (17.7) vam može biti vrućina ili ćete nemirno spavati.

Petak prepodne (17.7) je pogodan za završavanje paprilogije i dokumentacije. Poziv drage osobe. Možete kupiti nešto što vam divno pristaje. Uspeh pri polaganju testova.

Tokom večeri se možete osetiti bezvoljno i umorno. Obratite pažnju na to da li vas neko laže i šta je tu istina a šta nije. Ne verujte – proverite! Ženske osobe se neće osetiti najbolje. Zdravstvena nestabilnost.

U subotu (18.7) prepodne potreban je oprez u saobraćaju. Manje nezgode.


KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?

OVAN – Predugačka priča vas zamara, pa možete biti neljubazni u komunikaciji.

BIK – Stižu vam manji dobici.

BLIZANCI – Dobijate pohvalu a moguć je i manji poklon. Partner vam je privržen.

RAK – Nemojte kupovati nešto što vam ne treba. Od dogovora nema ništa.

LAV – Prijatelji žele da se posavetuju sa vama. Prija vam društvo novih poznanika.

DEVICA – Morate da date pun gas ako želite da postignete sve obaveze. Uspeh.

VAGA – Kontakti sa ljudima iz inostranstva u čijem društvu uživate. Planiranje putovanja.

ŠKORPIJA – Jedna pogrešna poruka i dvosmislen komentar u vama može probuditi ljubomoru. Opustite se.

STRELAC – Partner ima lepe vesti.

JARAC – Puno ljudi vam se „vrzma“ na poslu zbog čega nemate koncentraciju.

VODOLIJA –  Očekuju vas udvaranja. Neke Vodolije mogu početi novu ljubavu vezu.

RIBE – Gosti u domu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *