Ova dva i po dana su predviđena za sve one aktivnosti koje uvek čekaju klasičan radni dan – završavanje papirologije, odlazak do pošte ili šaltera, pribavljanje dokumentacije ili odlazak u kupovinu. Ali ovog puta zbog aspekta Merkur kvadrat Saturn sve će ići mnogo teže nego što ste planirali a pola obaveza nećete uspeti da završite iz prvog puta.

Znak Blizanaca doneće i više poslova koji su vezani za računare, za kucanje tekstova, pisanje i korespodenciju sa drugim ljudima. Ovo je period učenje i čitanja, ali malo – malo pa ćete gubiti koncentraciju i fokus na ono što radite. Imaćete slabiju memoriju i biće vam mnogo teže da zapamtite nešto važno.

Ovaj znak opisuje i decu koja su željna pažnje starijih a i ona mogu pokazivati zastoje u učenju, posebno kada je matematika u pitanju. Ništa im neće ulaziti u tu malu glavicu. Takođe, možda ćete morati da ih kaznite.

Problemu u saobraćaju. Zastoji. Kontrole u prevozu. Mogući kvarovi prevoznog sredstva. Kašnjenja.

Loš internet. Zastoj u komunikaciji.

Tokom ponedeljka (2.11) osetićete jedno rasterećenje i pokušaćete da imate strpljenja prema svom okruženju. Mnogi će vam otkazati dolazak ili pomeriti termine što će vam prijati jer se možete posvetiti sebi i voljenom biću. Veče donosi skladne odnose. Kontakt sa suprotnim polom. Sastanak.

Utorak (3.11) je najpogdniji u ranim jutarnjim časovima mada ovaj tranzit može doneti lenjost i pospanost. Akcenat ćete ovog jutra staviti na garderobu koju nosite.

U popodnevnim i večernjim časovima osetićete nalet energije pa ćete želeti da obavite što više stvari. Mlađa muška osoba vam može pomoći da rešite problem. Prijaće vam kontakti sa dinamičnim i preduzimljivim osobama. Moguća je manja rasprava.

Kasno uveče gledajte da na vreme legnete u krevet. Pospanost. Umor.

Sreda (4.11) bukvalno ceo dan je savršen za kraća putovanja, učenje, šoping, razgovore sa drugim ljudima, raspitivanje, poručivanje, dogovoranje i pregovaranje sa drugim ljudima. Mlađe osobe ili deca vam mogu obeležiti ovaj dan. U isto vreme radićete nekoliko poslova ali uspećete da sve završite u roku. Kontakti sa bratom, sestrom, rođacima i komšilukom.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Stižu vam manji dobici. U utorak i sredu je moguće putovanje.

BIK – Rođaci računaju na vašu pomoć. Dobitak.

BLIZANCI – Sve obaveze odložite za sredu kada Merkur prestaje da bude retrogradan. Dovitljivost.

RAK – Lako možete napraviti propust. Ne osećate se najbolje. Smeta vam zagušljiva prostorija.

LAV – Prijatelji vas neprestano zovu i šalju poruke.

DEVICA – Poslovni uspeh. Iskoristite svoje potencijale.

VAGA – Idealno je vreme za učenje, širenje znanja i kontakte sa visokoobrazovanim ljudima iz struke. Putovanje u inostranstvo.

ŠKORPIJA – Stiže vam dobitak. Izražen senzibilitet. Ljubomora.

STRELAC – Ponovo ćete uspostaviti dobar odnos sa partnerom.

JARAC – Jedna osoba se ponovo pojavljuje na vašem radnom mestu a to će vas obradovati.

VODOLIJA – Nova ljubavna dešavanja i preokreti.

RIBE – Mlađa osoba iz porodice se vraća kući. Gosti u domu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *