Tokom subote (26.4) Mesec će biti u trigonu sa Saturnom što donosi jednu dozu stabilnosti. Treba da se držite svega onoga što je provereno i da ne eksperiemntišete previše. Kontakti sa starim pozanicima koji mogu biti na neki način ljubomorni na vas i vaš uspeh, pa gledajte da se ne hvališete previše. Ne raduje se svako vašoj sreći.

Preopširni razgovori u popodnevnim i večernjim časovima.

Nedelja (27.4) obećava prijatan dan i još prijatnije kontakte sa suprotnim polom. Možete čitav dan provesti dopisujući se i razgovarajući sa voljenom osobom. Prijaće vam i reči hvale i komplimenti koje možete čuti. Uživanje u onome što volite.

U večernjim časovima može doći do nesporazuma sa mlađom osobom a možete shvatiti da vas je jedna osoba slagala za nešto pa ćete se naljutiti.

Ponedeljak (28.4) je sjajno za kupovinu i kraće putovanje. Ako sedate za volan, vodite računa jer Mesec će prelaziti preko Betelgeza, nekretnice zadužene za saobraćajne nesreće, pa budite obazrivi.

Znak Blizanaca govori da će nam komunikacija sa drugim ljudima biti jako važna zbog čega će se internet usijati o korišćenja. Ujedno, biće zainteresovani i za sve umne radnje – čitanje literature, možemo nešto istraživati na internetu, pretraživati Wikipediju, sjajno je vreme za učenje a neki mogu biti kreativni pa svoje misli pretočiti u reči pa napisati nekakav tekst, blog, dnevnik ili započeti pisanje seminara, knjige itd.  Stiven King, čuveni pisac besteselera je dao najbolji savet za sve buduće pisce a to je: „ Isključite televizor i čitatjte“. Samo onaj ko puno čita može postati dobar pisac.

Blizanci vole da se igraju jer je ovo znak dece, te, ukoliko vam je dosadno, odigrajte igricu na računaru ili telefonu. Uostalom, neka istraživanja govore o tome da igranje igrica smanjuje stres a povećava koordinaciju pokreta.

Posvetite pažnju deci ako ih imate i igrajte se sa njima – zemljopis, kaladont, kvizove poput slagalice iz kojih možete nešto i načiti.

Neće vam biti dosadno jer je znak Blizanaca snalažljiv i svašta mu pada na pamet.

Prijala bi vam vožnja biciklom.

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?

OVAN – Pokažite svoje mišljenje. Jasni stavovi govore o tome da znate šta hoćete.

BIK – Stiže vam dobitak.

BLIZANCI – Gledajte da ne zamarate druge ljude sa predugačkom pričom.

RAK – Prijaće vam malo odmora. Prolazna nestabilnost.

LAV – Prijatelji žele da se posavetuju sa vama.

DEVICA – Ovo je za vas uspešan period. Možete dobiti i pohvalu.

VAGA – Sjajno ste raspoloženi. Kontakti sa ljudima iz inostranstva ali i sa fakulteta.

ŠKORPIJA – Izazivate partnerovu ljubomoru.

STRELAC – Partner vam sada neće prećutati neke stvari.

JARAC – Očekuju vas poslovne obaveze a neke stvari morate završiti i u svom domu. Sredite garderober.

VODOLIJA – Bavite se svojim hobijem. Ljubavni kontakti.

RIBE – Porodični razgovori.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *