Znak Blizanaca je znak komunikacije pa nas tokom naredna dva dana očekuje puno razgovora, pregovora, telefoniranja i poruka. Biće nam jako važno da sa nekim razmenimo svoje mišljenje, da se posavetujemo sa bliskim ljudima i možda, da nešto naučimo ako smo na to spremni.

Ovo je vreme i kada će mnogi krenuti na putovanja pa nas očekuje i veća gužva u saobraćaju a zbog retrogradnog Merkura su moguće razne nevolje – kašnjenja, odlaganje putovanja, kvarovi na prevoznim sredstva ali i tehnici, usporen rad telefona ili interneta.

Znak Blizanaca predstavlja braću, sestre i rođake pa je moguć pojačan kontakt sa bližom familijom. A trebalo bi da obratite pažnju i na ljude koji žive blizu vas jer vas mogu potražiti ili zvoniti vam  na vrata.

Ukoliko sledeće sedmice imate ispit, iskoristite ovaj vikend za obnavljanje gradiva.

Neko vam šalje poruku. Ona može biti i između redova.

Tokom petka (19.6) Mesec će biti u konjunkciji sa Venerom tokom celog dana. Ovo donosi prijatne susrete i razgovore sa drugim ljudima. Sjajno je vreme za dogovore, konsalting, kraća putovanja, ljubavne i partnerske kontakte a ukoliko želite nešto da kupite, malo ćete se razmišljati, upoređivati cene a onda vraćati na prvobitnu zamisao jer vam retrogradni Merkur neće dati da odlučite iz prve. Manji dobici.

Subota (20.6) u sredini dana govori da lako možete napraviti kakav propust pa budete obazrivi. Ženska osoba vam može otkazati dolazak a da vam to i ne javi na vreme. Promene planova ženske osobe.

Veče donosi neprilike i ljutnju. Lako se mogu pogoršati odnosi. Ženska osoba se može naljutiti ako ne ispoštujete dogovor. Izbegavajte previše zadirkivanja i šale jer nisu svi raspoloženi kao i vi.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Vreme je za poslovni razgovor koji može uroditi plodom.

BIK – Stiže vam dobitak.

BLIZANCI – Moguće je kraće putovanje. Vreme je i za jedan ozbiljan razgovor koji duže vreme odlažete.

RAK – Potreban vam je tajni saveznik. Proverite informacije koje dobijate.

LAV – Očekujte poziv prijatelja.

DEVICA – Poslovni uspeh, pohvale i čast na poslu.

VAGA – Vesti koje će vas obradovati. Ako idete na fakultet, spremite ispite.

ŠKORPIJA – Strastveni susret.

STRELAC – Vreme je da se posvetite vašem partneru koji vas se uželeo.

JARAC – Na poslu su moguće neke olakšavajuće okolnosti koje će vam prijati. Komplimenti.

VODOLIJA – Ljubavni kontakti. Izađite u provod.

RIBE – Mogući su gosti u domu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *