Pratimo putanju Meseca koji nepogrešivo ukazuje na dnevna dešavanja. Ona ponekad mogu proći neprimetno a ponekad biti i malo izraženija. Sve zavisi od toga kako se određeni aspekti poklope sa vašim natalom.

Ovaj tranzit najavljuje mogućnost novčanih dobitaka a vreme je i da platite račune, odete u nabavku hrane i obradujete ukućane sa omiljenim jelima. Znak Bika predstavlja kuhinju i trpezariju kao mesta gde će ova dva dana biti glavni fokus dešavanja a neke domaćice mogu napraviti generalku ovom delu kuće, pa čak i kupiti nešto novo od posuđa.

Znak Bika predstavlja prirodu pa neće biti neobično ako budete želeli da ova dva dana provedete negde u zelenilu a to će bti posebno izraženo tokom nedelje. Posetite rodbinu u selu, otiđite do voćnjaka, placa ili bašte, pokosite travu, naberite jabuka ili kakvog drugog voća…

Ovaj tranzit donosi stabilnost i kroz emotivne odnose.

 U nedelju (6.9) dan možete započeti lenjo i nesigurno. Sve će vam biti teško i puno ćete se dvoumiti kako da provedete ovaj dan. Vodite računa da se ne prejedete.

U popodnevnim časovima vreme posvetite ženskim osobama iz porodice.

Ako želite da maksimalno iskoristite ponedeljak (7.9)  i završite sve pre roka onda je potrebno da se probudite pre petlova i krenete od ranog jutra sa svojim obavezama. Inače, ovaj dan je povoljan i donosi prijatne kontakte sa šefom ili drugim autoritetom, skad i razumevanje i prijatne odnose sa svim ljudima iz okruženja. I emotivni parovi će biti složni a očekuje se i povećan broj ljubavnih susreta tokom ovog dana.

Uveče očekujte srećan preokret. Vesti iz inostranstva.

Utorak (8.9) započinjete dobro jer ste noć pre spavali kao mala beba. Tokom prepodneva možete očekivati novčani dobitak.

Popodne je povoljno za završavanje započetih poslova, susrete sa starim poznanicima i prijateljima ali i obilazak starijih osoba. Ispunite obećanje.

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?

OVAN – Stiže vam dobitak.

BIK – Provedite vreme sa porodicom.  Partner vam je privržen.

BLIZANCI – Moguća je alergija.

RAK – Pozovite prijatelje u goste ili organizujte piknik.

LAV – Očekuje vas poslovni uspeh.

DEVICA – Gledajte da uvek učite i stičete nove veštine.

VAGA – Strastvenost. Ljubomora.

ŠKORPIJA – Vreme koje ćete posvetiti partneru.

STRELAC – Dobitak preko osobe sa posla.

JARAC – Napravite predah. Vreme je za odmor i lenstvovanje.

VODOLIJA – Posvetite se porodici i tekućim obavezama.

RIBE – Moguće je putovanje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *