Naredna dva dana donose smirenje, usporeni ritam a ponegde i hedonizam. Mnogi će odluke donositi u skladu sa osnovnim ljudskim potrebama. Obezbediti novac a na prvom mestu, hranu je ono što pokreće ovaj znak. Zbog toga, ukoliko budete osetili da negde možete profitirati, napraviti zaradu ili imati korist, nećete se previše dvoumiti.

Ova dva i po dana ukazuje i na to da će vam se apetit pojačati, da možete biti pozvani negde na ručak ili ga vi spremiti i pozvati goste. Pravo je vreme i za nabavku namirnica i planiranje obroka za narednu sedmicu.

S obzirom da znak Bika predstavlja prirodu, mnogi će, provoditi vreme negde na otvorenom, u zelenilu ili posetiti rođake sa sela.

Ako ova dva dana nešto posadite ili presadite, primiće vam se.

Kontakti sa ljudima iz Španije, Turske i Izraela, kao i planiranje u te zemlje.

Tokom nedelje (6.6) osetićete pozitivnu energiju jer će tokom ovog dana Mesec praviti povoljne aspekte sa Jupiterom i Venerom. Bezbrižnost, smirenost, skladni odnosi, dobra klopa, manji dobici ili poklon mogu obeležiti ovaj dan. Fenomenalni odnosi i saradnja sa ženskim članovima porodice.

Veče između nedelje i ponedeljka (7.6) može doneti nesanicu a moguću i grmljavinu koja vas može probuditi iz sna.

Ponedeljak ujutru (7.6) i tokom celog prepodneva izbegnite značajnije obaveze jer nešto može krenuti kako ne treba. Čekanje, odlaganje i finansijske nemogućnosti mogu biti problem da realizujete svoje planove. Odbijanje ženske osobe i prekid saradnje.

Utorak (8.6) rano ujutru možete pokaziti svoju dobrotu. Oko podneva, možete iznova uraditi jedan posao i od toga ostvariti manju korist. Reorganizacija posla i obaveza. Uspešna saradnja sa muškarcem islamskog porekla.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Najbitnije je da ne ulazite u dugove. Uzdržite se od bilo kakvih preporuka za druge da ne bi posle vi bili krivi.

BIK – Odlično slaganje vas očekuje sa bratom, sestrom i rođacima. Idealno je vreme i za kraću vožnju, šetnju i kupovinu za kuću.

BLIZANCI – Možete se osetiti usamljeno. Jačajte svoju psihu.

RAK – Prijatelji vas mogu iznenaditi zanimljivim predlogom. Srećne okolnosti i poklon.

LAV – Jedna osoba vas potajno simpatiše ali ne sme da javno stane na vašu stranu.

DEVICA – Prijatelji vas čine srećnim i donose vam pozitivne vesti.

VAGA – Stiže vam dobitak. Podrška prijatelja.

ŠKORPIJA – Vreme je za partnerstvo. Jedan dan možete osetiti sve pogodnosti zajedničkog života a drugi dan i sve njegove mane.

STRELAC – Proširujte klijentelu i obraćajte se novim ljudima koji vas još nisu ni upoznali.

JARAC – Ovo je vreme kada ćete želeti da priuštite sebi luksuz ili pravo hedonističko uživanje. Kontakti sa suprotnim polom.

VODOLIJA – Vreme je za privatan biznis. Razmišljate o novim investicijama i pravite planove.

RIBE – Proširite svoje znanje. Naučite nešto novo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *