Ovo je tranzit koji će vas navesti da razmišljate o materijalnim stvarima ali i o svim drugim vrednostima kroz to koliko vam nešto ili neko znači. Ono je tranzit koji govori o lojalnosti koja se teško stiče a još teže menja. No, zbog tranzita Urana kroz znak Bika, neke dugogodišnje saradnje i kontakti, mogu biti pod znakom pitanja.

Znka Bika teži materijalnoj sigurnosti upravo iz razloga zato što želi da poseduje dovoljno blagodeti da bi imao lagodan i miran život a za cilj mu nikad nije samo puko zgrtanje novca. Mir, staloženost i dobro sagledavanje situacije je karakteristično za ovaj znak, pa ćete primetiti da i vi sami imate više živaca za neke ljude, situacije, priče i događaje, nego inače.

Prijaće vam da vreme provedete negde u prirodi a bliskost sa prijateljima i porodicom možete utvrditi u u zajedničkoj trpezi negde na ručku.

Mogući su dobici kroz novac, hranu ili uslugu.

Veća koncentracija ljudi na selu.

Tokom subote (3.7) Mesec u popodnevnim časovima pravi pozitivan aspekt sa Jupiterom što će doneti prijatenu atmosferu i jednu vrstu rasterećenja i bezrbižnosti. Ženska osoba će vam rado izaću u susret. Pozitivni preokreti. Vesti koje će vas razveseliti.

Nedelja ujutru (4.7) započinje kroz neku vrstu tenzije i moranja, kao da treba da učinite nekome uslugu. Ovaj dan će sigurno dovesti do toga da ćete nekoga neplanski odbiti ili odložiti susret da bi se videli sa trećom osobom. Promena planova u poslednji čas. U zavisnosti od vašeg horoskopa, to može biti u vašu korist. Supružnici će se razumeti i prihvatiti odgovornost. Pozovite prijatelje.

Ponedlejak (5.7) tokom sredine dana ženska osoba će vam biti od pomoći. Opraštanje.  Pospanost i umor. A tokom večeri, ženske osobe će biti dominantne i zahtevne. Senzualnost. Privlačnost.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Stiže vam dobitak koji vam neće puno značiti.

BIK – Ako se ne budete oslanjali previše na prijaelje, sve će biti u redu.

BLIZANCI – Što se više hvalite novcem i primanjima, to manje novca imate.

RAK – Stiže vam dobitak preko prijatelja. Igrajte igre na sreću.

LAV –  Neće sve vaše ideje i poslovne zamisli biti prihvaćene. Očekuje vas neprijateljstvo i tenzija u odnosima.

DEVICA – Mogući su nenadani troškovi i gubici. Pazite gde ostavljate novac. Vesti iz daleka.

VAGA – Šta god da uradite, znate da se to nekome ne bi dopalo ali ne možete svima da budete dobri i po meri.

ŠKORPIJA – Partner zna šta hoće i tamo se i ponaša. Nemate podršku svih članova porodice.

STRELAC – Trudićete se oko jedne osobe smatrajući da je navikla na visok standar i perfektnu uslugu, ali shvatićete da je sve to jedna lepa fasada.

JARAC – Ovog puta ne očekujte finansijsku pomoć i podršku jer ta osoba koja treba da vam izađe u susret, trenutno ima svojih problema.

VODOLIJA – Ne treba da se obazirete šta će ko da kaže. Kad je to vas zanimalo? Kraće putovanje.

RIBE – Stiže vam dobitak. Ne zaboravite da častite kolege na poslu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *