Ovaj tranzit govori da će nam prijati da naredne dane provedemo negde u prirodi. Može to biti obična šetnja parkom ali osećaj pucketanja lišća pod stopalima doneće nam posebnu jesenju magiju. Svako doba je lepo za sebe i treba uvek naći nešto čemu ćete se radovati i što će pozitivno delovati na vašu psihu jer ljudi, pre stotinu godina nisu živeli u gradovima i bili su mnogo bliskiji sa prirodom nego danas a to ne treba zaboraviti.  

Neki se mogu provozati do sela i uživati u blagodetima koje ono nudi i počastiti se sa vesnicima jeseni – dunjama, jabukama, kruškama ili grožđem. Generalno, imaćete povećan apetit zbog čega ćete razmišljati šta bi to pojeli i spremili za ručak.

Pošto je i Venera započela tranzit kroz znak Device, mnogi će želeti da obrate pažnju na ishranu pa će birati zdravije obroke.

Znak Bika nagoveštava i manje dobitke a vreme je da sredite račune kako ne bi plaćali penale zbog nekih propusta. Stiže vam novac ali budite racionalni u trošenju.

Kontakti sa ljudima iz Turske, Španije, Egipta ili izraela.

Tokom subote (3.10) Mesec će biti u trigonu sa Venerom i ovaj tranzit, u popodnevnim časovima donosi jedan sklad u odnosima i prijatnost u kontaktu sa ljudima. Svi će imati mnogo više strpljenja i neki vas mogu začuditi sa svojom ljubaznošću. Ženske osobe će dosta pažnje posvetiti svom izgledu i pokušati da na taj način skrenu pažnju suprotnog pola na sebe. Veče donosi prijatne susrete tokom izlaska a moguća su i nova poznanstva.

Nedelja (4.10) prepodne govori da je vreme da pozovete prijatelje. Ženske osobe će biti dosta nervoznije a mogući su i određeni problemi u braku i vezi ili osećaj nezadovoljstva. Bićete utiska da se nešto mora promeniti. Promene planova. Mogući su i iznenadni gosti ili pozivi.

Veče donosi srećne okolnosti i opuštenost.

Pondeljak (5.10) je predviđen za više poslova i zanimljivih kontakata koje će vam dan doneti ali ne trebalo da bude nekih većih  zastoja i nesuglasica.  Završavajte obaveze.


KAKO ĆE OVAJ TRANZIT DELOVATI NA SVAKI ZNAK POJEDINAČNO? Savet je da čitate predikcije i za vaš podznak.

OVAN – Stiže vam dobitak.

BIK – Delujete smireno i trezveno. Završite sve komplikovane poslove.

BLIZANCI – Nije pametno da toliko otvarate frižider po noći.

RAK – Prijatelji vas zovu u goste.

LAV – Očekuje vas uspeh. Stiže vam i pohvala.

DEVICA – Potrudite se da naučite nešto novo jer možete imati od toga koristi kasnije.

VAGA – Stiže vam dobitak kojem se niste nadali. Strast.

ŠKORPIJA – Nemojte zapostaviti partnera.

STRELAC – Najviše ste motivisani da radite kada znate da ćete na tom poslu imati i časti.

JARAC – Ljubavni kontakti. Susret. Izlazak.

VODOLIJA – Pokušajte da pričate sporije. Gosti u domu.

RIBE – Manji dobitak. Pozovite rođake.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *