Ovo je tranzit koji donosi želju da pronađete svoj mir i sigurnost. Zbog toga će neki smatrati da se taj spokoj upravo krije u materijalnim stvarima a drugi će misliti da se on može postići u dodiru sa prirodom. I jedni i drugi su u pravu.

Ovaj tranzit vam donosi susrete sa ljudima koji dobro vladaju sobom, a u kontaktu sa njima osetićete jednu dozu smirenosti koja se može preliti i na vas. Ako ne možete to da osetite, otiđite negde u prirodu i pokušajte da oslušnete zvukove prirode.

Pravo je vreme i za sve vrste poljoprivrednih radova, gde se podrazumeva vrtlarstvo i cvećarstvo. Sad je vreme da posadite nešto jer postoje velike šanse da vam se to primi.

U ovom periodu će domaćice provoditi puno više vremena u kuhinji, kuvajući za svoje ukućane a neke se mogu ponoviti i sa novi posuđem.

Očekujte dobitak.

Tokom utorka (13.4) Mesec će biti u konjunkciji sa Uranom, pa iskoristite prepodne da završite sve obaveze jer ćete sada imati i neophodnu brzinu i spretnost.. Pripremite se na promene i na nešto novo. Dame će biti nezadovoljne. Prekid nekih odnosa i udaljavanje. U emotivnoj vezi ponovo ćete osetiti probleme. Popodne donosi nezadovoljstvo i distanciranost.

Sreda (14.4) u podnevnim časovima možete računati na pomoć ženske osobe. Obratite pažnju na krađe i prenevere. Veče donosi prevelika očekivanja i zbog toga jedan vid ljubomore zbog neostvarenih  želja.


KAKO ĆE OVAJ TRANZIT UTICATI NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Stiže vam novac. Promenite taktiku jer će vam se to isplatiti.

BIK – Skrenućete pažnju na sebe svojim trezvenim ponašanjem i pogledima na život.

BLIZANCI – Prošetajte se prirodom jer ćete upravo tu pronaći svoj mir.

RAK – Sklapajte nova poznanstva.

LAV – Očekuje vas poslovni uspeh mada ćete sutra morati da odbijete jednu poslovnu ponudu.

DEVICA – Prijaće vam sticanje novog znanja i svaka vrsta usavršavanja.

VAGA – Stiže vam dobitak na koji ste se nadali.

ŠKORPIJA – Pokušajte da priđete partneru i izvinite mu se, ali imajte strpljenja i budite uporni ako u tome ne budete uspeli iz prve.

STRELAC – Nove kolege na poslu nisu toliko stručne koliko se nadalo.

JARAC – Ovaj tranzit donosi promene u vašem ljubavnom životu. Ako ne znate kako da prekinete neki odnos, najbolje je kažete onu staru – “bolje je da budemo prijatelji”.

VODOLIJA – Razmišljaćete o porodici i investicijama. Podsvesno za sebe znate koliko vredite i niko vam ne može to oduzeti.

RIBE – Otvoren razgovor može promeniti neke odnose. Na bolje ili na gore.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *