Znak Bika uvek teži sugurnosti i udobnosti. Privlači ga sve ono što mu donosi materijalnu stabilnost i često je motivisan novcem i zaradom. Pod ovim tranzitom, biraćete poslove koji su bolje plaćeni a gledaćete kako da izvučete neku vrstu koristi od onoga što imate. Dobitak koji je opisan znakom Bika može biti u novcu ali i kroz hranu. S obzirom da je Venera u zaku Raka, neko iz porodice vam može poslati ručak, voće ili povrće.

Ovih dva dana osetićete i povećan apetit pa ćete neprestano razmišljati o tome šta vam se jede. Mnoge domaćice će ova dva dana puno vremena provoditi u kući spremajući hranu za svoje ukućane. A druge mogu napraviti generalku u kuhinji. Povoljno je vreme i za kupovinu potrepština vezanih za kuhinju, posuđa, čaša, pomagala u kuhinji i slično.

Takođe, ovaj tranzit povećava mogućnost dobitaka u novcu a pravo je vreme i da odete do banke, proverite stanje na računu i izmirite dugovanja.

Prijeće vam boravak u prirodi. Prošetajte se parkom.

Tokom ovog ponedeljka (10.8) osetićete stabilnost ali veče donosi neočekivane promene. Odlično je vreme da kupite nešto za kuhinju, garnituru za baštu ili nešto od alata za uređenje vrta. Ovaj tranzit donosi i neočekivane promene i mogućnost brze zarade pa ne bi trebalo da se previše razmišljate ( a Bikovi to čine) nego da skočite na prvu loptu. Emotivni odnos je na prekretnici i tu samo iskren razgovor može pomoći. Partner može krenuti negde bez vas. Posvetite se prijateljima.

Kasno u noć neko vam može poslati poruku ili vas probuditi pozivom.

U utorak (11.8) gledajte da ne pravite veća zaduženja i da trošite previše novca jer ćete kasnije pokajati a ukoliko ste u braku obavezno se posavetujte sa partnerom jer on ne deli isto mišljenje sa vama oko nekih investicija.  Vesti iz daleka. Dobitak.

Veče donosi tajnovitost a vodite računa i o mogućim grešakama. Prolazna zdravstvena nestabilnost ili umor.

Sreda (12.8) u ranim jutarnjim časovima očekujte zastoj ili nekakve poteškoće jer će i Mesec biti na Algolu pa nešto može krenuti kako ne treba. Susret sa osobom koju dugo niste videli i preko koje ćete čuti loše vesti. Izbegavajte novčane investicije i sklapanje poslova ovog prepodneva.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE?

OVAN – Budite obazrivi sa novim investicijama. Ponekad se ponašate hazarderski.

BIK – Veoma cenite sve ono što je prirodno. I sad imate ideje kako da isoristite sve to voće i povrće koje ovih dana zri.

BLIZANCI – Prijaće vam boravak u prirodi ili šetnja šumom.

RAK – Pozovite prijatelje na ručak ili predložite izlet i piknik.

LAV – Umete da namirišete zaradu sa kilometar udaljenosti! Investicije.

DEVICA – Osoba iz inostranstva vam je neka vrsta sigurnosti. Kad imate novca, odmah se oraspoložite.

VAGA – Požuda. Moguć novčani dobitak kojem se niste nadali.

ŠKORPIJA – Vreme je da se posvetite vašem partneru. Promene u odnosu.

STRELAC – Spremni ste na rizik jer znate da samo tako možete napraviti nekakav pomak na poslu. Nove kolege i saradnici.

JARAC – Nova osoba se interesuje o vama. I u pitanju je neko ko vam savršeno odgovara. Sreća preko dece.

VODOLIJA – Najlepše vam je u vašem domu. Kontakti sa članovima porodice.

RIBE – Pokušajte da razgovorom ubedite svog sagovornika da nema šta da brine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *