Ovaj tranzit govori da ne treba da žurite već da razmsilite dobro pre nego što povučete određene poteze. Ovaj znak više puta meri a jednom seče , što znači ako neko donese odluke tokom ovog tranzita, znajte da će one biti sprovedene do kraja. Mnogi će razmišljati o svojoj egzistenciji, novcu i zaradi i upravo to vas može motivisati da donesete neke odluke ili se pokrenete.

Prijaće vam boravak u prirodi a neki mogu otputovati na selo i tu pronaći svoj mir. Pešačenje i planinarenje će vam itekako prijati.

Mesec u znaku Bika povećava apetit, pa ćete, samim tim, dosta razmišljati o hrani i o tome šta bi mogli jesti za ručak a neki će želeti da isprobaju nove recepte i spreme nešto potpuno novo.

Pošto znak Bika teži uživanju i vi ćete pre ostati ušuškani na svojoj sofi i sa posluženjem na stolu nego prionuti na posao i završavanje obaveza.

U emotivnom smislu, ovaj tranzit donosi privrženost i osećaj pripadnosti zbog čega se možete osetiti toplinu i sugrnost u emotivnoj vezi.

Mogući su dobici.

Tokom utorka (16.3) očekujte povećanje komunikacije među ljudima a moguć je i veći promet po prodavnicama. Kontakti sa mlađom osobom preko koje možete očekivati dobitak.  Možete realizovati kraće putovanje. Iskoristite ovaj dan i za učenje i utvrđivanje novog gradiva.

Sreda ujutru (17.3) donosi nepovoljnosti i mnogi se mogu osetiti umornim ili imati kakve tegobe u ranim jutarnjim časovima. Čak i ako ne budete morali da rano ustanete, nešto će vas probuditi. Sputanost i neraspoloženje koje ćete osetiti tokom celog dana.

Četvrtak (18.3) je mnogo povoljniji dan u kojem ćete se opustiti i više uživati. Ovaj dan vam donosi prijatne kontatkte, savezništva i jedan vid diplomatije. Ljubavni susreti. Dobitak.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ PODZNAK I ZNAK?

OVAN –  Stiže vam dobitak a možete dobiti poziv za ručak.

BIK – Pronađite skrivene odgovore. Relaksirajte se.

BLIZANCI – Propašće vam neki planovi.

RAK – Pozovite prijatelje u goste na ručak.

LAV – Noviteti koje uvodite u svoje poslovanje vam donose profit.

DEVICA – Dobitak iz osobe iz daleka. Igrajte igre na sreću.

VAGA – Ne volite da nekomo dugujete i radije birate da drugi duguju vama.

ŠKORPIJA – Više ćete vremena provoditi sa partnerom. Dobijate poslovni predlog.

STRELAC – Kolege su usporene i ne rade ništa pa se plašite da će neke obaveze pasti na vaša pleća.

JARAC – Vreme je za odmor i uživanje. Prijaće vam šetanja parkom.

VODOLIJA – Posvetite se porodici i domaćinstvu.

RIBE – Moguća je realizacija kraćeg putovanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *