Pred nama je tranzit koji donosi smireniji intezitet dešavanja a i sami ćemo imati više strpljenja za sve – poslove koji  zahtevaju koncentraciju, ljude koji imaju drugačija gledišta od nas ili obaveze koje zahtevaju smirenost i staloženost. Upravo to je ono što nam je potrebno ova dva i po dana.

Ovo je znak kojem je potrebna stabilnost, mirna luka, zagrljaj, toplina i sigurnost i to su neki prioriteti kojima ćemo svi hrliti na ovaj ili onaj način. Ići ćemo tamo gde nas srce vuče i gde se osećamo opušteno i lepo.

Osim emotivne sigurnosti ovaj znak ukazuje i da ćemo hteti da osetimo i materijalnu sigurnost a to možemo ako imamo pun džep novca, novčanik ili račun u banci. Ovaj tranzit će povećati finansijske transkacije bez obzira koji ste znak u horoskopu.

Takođe, vreme je da nešto učinite za sebe. Prijaće vam boravak u prirodi a preporoditi vas može i kratka šetnja parkom. Ako je ikako moguće, otiđite negde na selo, pešačite šumom i oslušnite mir oko sebe.

Tokom petka (27.11) Mesec će tokom dana biti u konjunkciji sa Uranom što će doneti nekakve promene, drugačiju svakodnevnicu, kontakte sa prijateljima, razgovor o zanimljivim temama i susret sa ekscentričnim osobama. Neke dame će se osetiti napeto i biti sklone promenama raspoloženja zbog čega mogu prekidati emotivne kontakte kojima nisu zadovoljne. Idealan dan za kupovinu i trošenje novca.

Subota (28.11) u popodnevnim časovima osetiće umor i pospanost. Učinite dobro delo ili izađite u susret dragoj osobi. Veče donosi povećanu komunikaciju. Pojačana strastvenost i ljubomora u noći izmešu subote i nedelje.

Nedelja (29.11) u prepodnevnim časovima donosi odlaganje putovanja ali bićete dobro raspoloženi i rasterećeni, pa ćete više moći i da uživate u ovom danu. U popodnevnim časovima može doći do kontakata sa dragom osobom ili sa nekim koga niste skoro videli. Ozbiljni razgovori. Suzdržanost.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Stiže vam novac, poklon ili najava pomoći.

BIK – Bićete u centru pažnju posebno ako spremite nešto za jelo.

BLIZANCI – Potreban vam je mir. Odmarajte se i gledajte da se ne prejedete.

RAK – Okružite se sa prijateljima.

LAV – Uspeh na poslu. Dobijate pohvalu ali nemojte da vas to uobrazi.

DEVICA – Pravite planove kako da zaradite još novca.

VAGA – Stiže vam dobitak. Senuzalnost. Ljubomora.

ŠKORPIJA – Posvetite se voljenoj osobi koja čeka na vas.

STRELAC – Nemojte ništa da radite za džabe.

JARAC – Privlačite suprotan pol. Očekujte ljubavne preokrete.

VODOLIJA – Okrenite se porodici. Sredite kuću.

RIBE – Izgubićete sate i sate gledajući izloge ili prodajte sajtove na internetu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *